Trabzonspor'da Novak ve iki isim hakkında karar verildi!

Trabzonspor'da Novak ve iki isim hakkında karar verildi!
AEK'yı 3-1 yenerek gruplar için büyük bir avantaj yakalayan Trabzonspor'da gösterdiği performansla adından söz ettiren Novak'ın yanısıra iki futbolcu için daha karar belli oldu.

Fırtına gibi bir başlangıç yaptığı UEFA Avrupa Ligi ön eleme turlarının ardından Kasımpaşa ile berabere kalan ancak AEK'yı sahadan adeta silen Trabzonspor'da Filip Novak, Majid Hosseini ve Arda Abulut'un sözleşmeleri konusunda karar çıktı. Yönetim üç futbolcunun da kontratını uzatmakta kararlı. Çek futbolcu Novak da Trabzon'da kalmak istediğini ve burayı çok sevdiğini yönetime bildirdi.

Trabzon'u seviyor
Geldiği günden bu yana soğukkanlı tavırları, karakteri ve profesyonelliği ile dikkat çekmeyi başaran Filip Novak, yaz transfer döneminde kendisine gelen teklifleri de elinin tersi ile itmişti. Özellikle Schalke 04'ün ilgi gösterdiği Çek oyuncu,  Trabzon'da oynamaktan mutlu olduğunu dile getirip, menajerine tüm önerileri reddetmesini söylemişti. Yönetim, Novak'a "Gel alacağın parada iyileştirmeye gidip sözleşme süreni uzatalım" teklifi götürecek. Bordo-mavili ekibin sol kanat savunucusu anlaşması gereği yılda 860 bin euro kazanıyor. Yönetim bu rakamı 1 milyon euro'ya yükselterek Filip Novak'a 3 yıllık yeni sözleşme önerisi götürmeyi planlıyor. Bu teklifle beraber Trabzonspor şehre ve takıma tam uyum sağlayan oyuncusuyla yola devam edecek.

Hosseini ve Arda da var
Yönetim ayrıca her ne kadar gelecek sezon opsiyon senesine girse de Hosseini'nin işini de bitirmek istiyor. Kontrat riski almak istemeyen bordo mavili kurmaylar, genç stoperin menajeri Mohsen Ebrahimi ile masaya oturacak. Ayrıca sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Arda'ya da yeni kontrat teklif edecek.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.