Trabzonspor'da Rodallega da veda etti!

Trabzonspor'da Rodallega da veda etti!
Yeni sezona ciddi bir revizyonla girmeye hazırlanan Trabzonspor'da dün Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın vedasının ardından bugün de Akhisar Belediyespor'dan alınan Rodallega yaptığı paylaşımla bordo mavili camiaya 'Elveda' dedi.

Trabzonspor'un yabancı oyuncuları birer birer gidiyor. Daha önce Durica'nın eşi 'Trabzon'a veda zamanı' yazmıştı. Slovak oyuncunun biten sözleşmesi uzatılmayacak. Lokomotiv Moskova'dan transfer edilen tecrübeli stoper güçlü yapısıyla bordo mavililerin gönlünde taht kursa da yaşı ve getirdiği sakatlıklarla boğuşması sonrası Trabzonspor kadrosunda yer almayacak. Bir diğer isim de Dame Ndoye. Her ne kadar kalma ihtimali var olsa da kulübe yakın kaynaklar onunla da ayrılık yaşanacağını dile getiriyor.

Bu sabah sosyal medya hesabından paylaşım yapan Rodallega; 'Sezonun son maçı. Başarılar çocuklar' notunu düştü. Bu paylaşım Kolombiyalı golcünün takımda yer almayacağını ve ayrılacağını doğrular nitelikteydi. Akhisar'dan transfer edilen yıldız futbolcu Trabzonspor formasıyla 43 maçta 19 gol kaydetti.

hugo rodallega

Trabzonspor'da yaprak dökümünün ilerleyen günlerde devam etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.