Trabzonspor'da Sakıb Aytaç çıkmazı!

Trabzonspor'da Sakıb Aytaç çıkmazı!
Devre arasında Emmanuel Mas'ın takımdan ayrlma ihtimalini göz önünde bulunduran Trabzonspor'da sol bek transferi konusunda yapılan çalışmalar taraftarları memnun etmedi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın eski takımı Antalyaspor'dan istediği Sakıb Aytaç hakkında olumsuz görüşler sosyal medyayı salladı. Yönetimin bu tutum karşısında ne yapacağı merak ediliyor.

Geçen sezonun devre arası transfer döneminde San Lorenzo'dan satın alınan ve kişiliği ve performansıyla Trabzon'a çabuk adapte olan Emmanuel Mas'ın son günlerde takımdan ayrılma isteği gündeme bomba gibi düşmüş ve taraftarları da üzmüştü. Pereira ile olan ilişkisi takıma da yansıyan Arjantinli, ülkesini temsil etmek adına Boca Juniors'a treansfer olmak istediğini dile getirmişti. Teknik Direktör Rıza Çalımbay da dün yaptığı basın  toplantısında sol bek transfeirni Mas'a göre şekillendireceklerini açıklamıştı.

Adı geçen isimlerden biri olan Antalyasporlu Sakıb Aytaç'ın Rıza Çalımbay ile daha önce çalışması transferi biraz daha mümkün kılarken Trabzonsporlu taraftarlar yazdıkları mesajlarla adeta isyan etti. Mas gibi önemli bir milli takımın parçası olmaya aday bir oyuncu yerine henüz tecrübesi olmayan ve rakip takımlara bakıldığında da siklet anlamında zayıf bir bek istemediklerini belirten bordo mavililer, Sakıb adına atılan kötü performans iletilerini ve kırmızı beyazlı taraftarların sitem dolu yazılarını re-tweet ediyor. Diğer bir yandna da Çalımbay'ın Sakıb'ı çok istediği biliniyor.

Emmanuel Mas bu sezon ne yaptı?
Trabzonspor'un Arjantinlisi belki de son maçını oynadığı formasıyla bu sene çıktığı 17 (14 lig + 3 kupa) karşılaşmada 1 asistlik performans sergiledi.

emmanuel mas trabzonspor

Sakıb Aytaç bu sezon ne yaptı?
Antalyaspor'dan transferi büyük ölçüde garanti gibi görülen Sakıb Aytaç ise 15 lig ve 2 kupa maçında 3 asistle oynadı.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.