Trabzonspor'da sıcak saatler! Yıldız orta saha oyuncusu için karar Abdullah Avcı'da

Trabzonspor'da sıcak saatler! Yıldız orta saha oyuncusu için karar Abdullah Avcı'da
Gervinho ve Bruno Pere sonrasında Koita'yı kadrosuna katmayı planlayan Trabzonspor'da harekat devam ediyor. Bordo mavililerde bu kez de ön libero için flaş bir isim gündeme geldi. Daha önce Spartak Moskova forması da giyen Fernando, Fırtına'ya önerildi. Karar ise Abdullah Avcı'da.

Trabzonspor, gelecek sezon güçlü bir kadro kurarak şampiyonluğun favorilerinden olmak isterken, hemen her gün yeni bir isim gündeme geliyor. İşte bordo-mavililerin listesine dahil olan son isim ve detaylar...

Avcı kararını verecek

Menajerler bu kez de Beijing Guoan takımında forma giyen orta saha Fernando için Karadeniz devinin kapısını çaldı. Çin ekibi ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki Brezilyalı yıldızı Karadeniz temsilcisine getirebileceklerini iletti. Yönetim de bu futbolcuyu teknik direktör Abdullah Avcı'ya bildirdi. Başarılı hocanın kararına göre transfer süreci şekillenecek. Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile 12, Rusya temsilcisi Spartak Moskova ile de 6 kez Şampiyonlar Ligi maçına çıkan Fernando'nun tecrübesi ile takıma önemli katkılar sunacağı dile getiriliyor.


fernando trabzonspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.