Trabzonspor'da teknik direktörlük görevine birden fazla aday

Trabzonspor'da teknik direktörlük görevine birden fazla aday
Sezon sonunda Rıza Çalımbay ile yollarını ayırmaya hazırlanan Trabzonspor'da yeni teknik direktörlük için görüşülen isimler belli olmaya başladı. Bordo mavili takımda daha önce forma giymiş ve görev yapmış üç önemli isim gündemde.

Trabzonspor sezonu Karabükspor ile oynayacağı maç sonrasında tamamlayacak ve yeni dönem için hazırlıklarına başlayacak. Futbolcularla yapılacak olan görüşmeler kadar teknik direktör konusunda da somut adımların atılması ve sezon başı kampına yetiştirilmesi bekleniyor. Fırtına'nın iki eski oyuncusu Gökdeniz Karadeniz ve Fatih Tekke'nin yanısıra bir dönem bordo mavilileri çalıştıran Samet Aybaba'nın adı geçiyor.

Çalımbay ile olmadı
Yeni Malatyaspor maçında görevine başladığı Trabzonspor'da kariyeri istediği gibi gitmeyen Rıza Çalımbay ile Karabükspor mücadelesi sonrasında görüşme planı bulunan bordo mavili yönetim tecrübeli teknik adama 'tamam' diyecek. Taraftarlar tarafından da istenmeyen Çalımbay'ın adı Bursaspor ve Konyaspor ile de anılıyor. İki yeşil beyazlı ekibin radarında olan Rıza Çalımbay'ın görüşmelere başlayabilmesi için Trabzonspor'dan ayrılması bekleniyor.

trabzonspor 2000-2001

Rekor kırdılar!
Trabzonspor'un ilk adayları Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz. Dışarıda her ne kadar aralarında fazla samimiyet bulunmadıkları belirtilse de sahada birlikte oynadıkları dönemde Trabzonspor'u zirveye oynatan ikilinin takımın başına geçeceği konuşuluyor. Fatih Tekke 'düşecek' denilen Denizlispor'u ligde tutarak önemli bir iş başarmıştı. Gökdeniz de birkaç hafta önce Rusya'da futol hayatına nokta koymuştu. Özkan Sümer liderliğinde bu iki ismin getirilmesi çok da uzak itimal görünmüyor. Gökdeniz ve Fatih oynadıkları dönemde de rekor fiyatlarla Rusya'nın yolunu tutmuştu.

samet aybaba trabzonspor

Daha önce de çalıştı
Trabzonspor'un gündemindeki isimlerden biri de eski hocası Samet Aybaba. Tecrübeli çalıştırıcı daha önce görev aldığı bordo mavilili camiada yaşadığı kırgınlıklardan dolayı ayrılmıştı. Ardından geçen sürede kendini geliştiren ve özellikle bu sezon aldığı puanlarla birlikte Sivasspor'u getirdiği nokta herkes tarafından beğenilen Aybaba'nın kararı belirleyici rol oynayacak. Meslektaşı Rıza Çalımbay gibi adı Bursaspor ile anılan Aybaba Trabzonspor'da çalışırken Başkan Özkan Sümer, Asbaşkan Ahmet Ağaoğlu'ydu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.