Trabzonspor'da teknik heyet belli oluyor! Eddie Newton Michael Emenalo ile çalışacak mı?

Trabzonspor'da teknik heyet belli oluyor! Eddie Newton Michael Emenalo ile çalışacak mı?
Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesine Eddie Newton ile başlayacak olan Trabzonspor'da İngiliz çalıştırıcının yardımcıları bu hafta içerisinde belirlenecek. Newton'ın birlikte çalışacağı isimleri kendi belirleyecek olması beklentileri de artırdı. Michael Emenalo da onlardan birisi.

Transferde ilk iki hamlesini yapan ve Trondsen ile Plaza'yı renklerine bağlayan Trabzonspor'da teknik heyetin oluşması için de kollar sıvandı. Bordo mavililer Eddie Newton'ın yardımcılıklarını yapmasını istediği isimler için raporlarını yönetime sundu ve görüşmeler başladı. Daha önce kendisiyle birlikte Chelsea'de çalışmış kişilerden 1 ya da 2 kişiyi kadrosuna katması beklenen İngiliz antrenörün tercihleri taraftarları da sabırsızlandırıyor. Daha önce Chelsea'de çalışan Michael Emenalo da bu isimlerden biri. Nijeryalı antrenör ve gözlemci hakkında Newton'ın vereceği karar bekleniyor.
 


Chelsea'nin gözlemcisiydi

Eddie Newton'ın kiralık gönderilen futbolculardan sorumlu olduğu görevin ardından yardımcı antrenörlüğe getirilmesi sonrasında Michael Emenalo'nun da bu tür bir anlaşma ile takıma kazandırılması gündeme gelebilir. Daha önce Carlo Ancelotti'nin yardımcısı olan Nijeryalı antrenör, Londra temsilcisinde gözlemci şefi ve teknik sorumlu olarak da çalıştı. 2017-2019 arasında da Monaco'da sportif direktörlük görevinde bulundu. Şu an ise herhangi bir kulüple sözleşmesi yok. 55 yaşındaki Emenalo için Trabzonsporlu taraftarar da şimdiden heyecanlandı. Emenalo'nun da Newton gibi gözlemci yönü ile de ön plana çıkacak biir olması beklentileri de yükseltiyor. Monaco'dan birçok oyuncunun isminin basında yer alması ihtimalleri yükseltiyor. Şimdi ise gözler Newton'ın kararında. 
 

michael emenalo

Emenalo Türkiye Kupası'nı kaldıran yakın dostunu kazandığı zafer dolayısıyla da tebrik etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.