Trabzonspor'da transfer harekatı başladı! Hangi futbolcular ayrılacak?

Trabzonspor'da transfer harekatı başladı! Hangi futbolcular ayrılacak?
Son dakika Trabzonspor transfer haberleri | Devre arasında gerçekleştireceği transferlerle ligin ikinci yarısında sezonu iyi bir yerde tamamlamak isteyen Trabzonspor'da harekat başladı. Birçok isim için izleme ekibi raporlarını hazırlarken Abdullah Avcı'nın istediği isimler de gözlem altına alınacak. Ancak yabancı kontenjanı sebebiyle birkaç ismin ayrılması gündeme gelebilir.

TFF'ye bildirdiği kadrosunda Anders Tronden, Anthony Nwakaeme, Benik Afobe, Caleb Ekuban, Edgar Ié, Flavio, Fousseni Diabate, Gaston Campi, Joao Pereira, Jorge Djaniny, Lewis Baker, Marlon, Sayedmajid Hosseini, Stiven Plaza ve Vitor Hugo'yu bulunduran Trabzonspor'da transfer için kollar sıvandı. Gönderilecek ve alınacak oyuncuların belirlenmesi sürecinde çalışmaları başlatan Abdullah Avcı ve yönetim, izleme ekibiyle organize bir şekilde çalışarak en iyi sonucu alabilmek adına mesai harcıyor. 


Öncelik orta saha

Bu sezon Trabzonspor'un aldığı kötü sonuçların baş sorunu olarak gözüken orta sahadaki dirençsiz oyuncu grubuna takviye yapmayı ilk sıraya koyan Avcı, buraya en az bir ismin alınmasını isteyecek. Hata yapma lüksü bulunmayan deneyimli çalıştırıcının en iyi tercihi yapabilmek adına çalıştığı öğrenildi. Gündeme daha önce Leroy Fer geldi ancak Feyenoord Futbol Direkötür Frank Arnesen, deneyimli futbolcunun kulübünde kalacağını açıkladı.


edgar ie trabzonspor


 


Stoperlerden biri gönderilebilir

Trabzonspor'un savunma hattında bulunan dört stoper de yabancı. Vitor Hugo ve Edgar Ié'nin yerleri garanti görülürken sezon sonu sözleşmeleri bitecek olan Majid Hosseini ve Gaston Campi ile yollar ayrılabilir. Cüzi bir bonservis ya da fesih yoluna gitme alternatifleri masaya gelebilir. Özellikle İranlı oyuncunun taliplerinin bulunması bu ihtimali güçlendiriyor.


Diabate ve Plaza'da sorun maliyet

Eddie Newton döneminde kiralanan Stiven Plaza ligde sadece 3 dakika oynadı. Diabate de ilk maçını tribünden takip etti. Oyuncuların devre arasında gönderilmesinin gündeme geldiği öne sürüldü. İki ismin yüksek maliyetlerinin bunu ne kadar mümkün kılacağı henüz meçhul. Ekvadorlu forvet sezon başlamadan önce kamuoyuna düşen haberlere göre fesih için iki sezonluk alacağının tamamını istedi. Malili kanat oyuncusunun ise 3 yıllık toplam alacağı 3 milyon euro.


benik afobe trabzonspor


Santrafor arayışı

Takımın başına geçen Abdullah Avcı'nın santrafor bölgesinde de daha dinamik ve hareketli bir isimle oynamak istediği biliniyor. Bu sebeple Benik Afobe için de bir karar çıkabilmesi muhtemel gibi görünüyor. İngiliz forvet her ne kadar goller atsa da Avcı'nın sistemine uymaması sebebiyle gönderilebilir. Stoke City'den kiralanan deneyimli futbolcunun sezon sonu anlaşması bitecek.


Sol bek takviyesi

Bu sezonun transferlerinden biri olan Marlon ile rekabete girebilecek ve hatta ondan üst düzey bir sol bek için çalışmaların başladığı öğrenildi. Pereira, Vitor Hugo ve Edgar Ié'den memnun olan Avcı'nın sol beke de iyi bir takviye yapılarak savunma hattını güçlendirmek istediği gelen bilgiler arasında. Brezilyalı oyuncu da satın alma opsiyonu ile kiralanmıştı.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.