Trabzonspor'da transfer harekatı! Gelecek ve gidecek oyuncuların son durumu

Trabzonspor'da transfer harekatı! Gelecek ve gidecek oyuncuların son durumu
Trabzonspor taraftarları transfer haberleri ile yatıp kalkıyor. Birçok ismin yer aldığı listede hangi futbolcuların bordo mavili formayı giyeceği ve kulüpten ayrılacağı merak ediliyor. İşte detaylar...

Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu yeni sezona çok sıkı hazırlanırken gündemin ilk sırasında transfer var. Bugün resmen başlayan tescil dönemi ile imzaların da arka arkaya gelmesi beklenen oyuncular için girişimler giderek artıyor. Yerli ve ucuz oyunculara yönelen Fırtına özellikle stoper mevkisine nokta atışı yapmak istiyor. Santraforda ise her şey Rodallega'ya bağlı. Trabzonspor'un transferdeki son dakika gelişmeleri...

Halil Dervişoğlu: Sparta Rotterdam'da forma giyen genç oyuncu için çalışmalar var. Ancak yapılan teklif şu an için düşük. Kulübün sportif direktörü gazetemize yaptığı açıklamada; 'Gülünç bir teklif' ifadelerini kullandı. Babasının tavrı Trabzonspor'da forma giymesinden yana. Bu da bir avantaj. Haberin detayına buradan ulaşabilirsiniz.



Erik Sviatchenko: Novak'ın eski takım arkadaşı olan Danimarkalı futbolcunun transferine sıcak bakılıyor ancak bonservis seviyesinin aşağı düşürülmesi için çalışılıyor. Tecrübeli futbolcunun menajeri de gazetemize teklif aldıklarını söylemişti. Transferdeki son detaylara buradan ulaşabilirsiniz.



Nikola Maras: Portekiz'de adından söz ettiren Sırp oyuncunun kulübü ile görüşülüyor. Partneri Campi ile birlikte istenen 23 yaşındaki stoper uzun boyu ve fiziği ile de dikkat çekiyor. Maras'ın menajeri de Trabzonspor ile olan görüşmeleri doğruladı ve gazetemize açıklamalarda bulundu. Haberin detayına buradan ulaşabilirsiniz.



Obeng Regan: Hırvatistan liginde forma giyen Ganalı oyuncu sürpriz bir şekilde radara girdi. 24 yaşındaki futbolcu imzaya dünden razı ve istiyor. Menajeri de gazetemize yaptığı açıklamada görüştüklerini doğruladı. Kulübün sportif direktörü de 330 bin euro seviyelerinde transferin biteceğini ifade etti. Haberin detayına buradan ulaşabilirsiniz.





Gaston Campi: Transfer döneminin ilk bombası olarak imza atabilirdi ancak kulübü pazarlık sırasında fiyat yükseltince biraz rötarlı gelebilir. Bordo mavililer oyuncu ile anlaştı. Arjantinli futbolcu Türkiye'de forma giymek istediğini söyledi ancak Estudiantes geri adım atmadı. Şu an için fark olsa da orta noktada buluşulabilir. Transferin son durumunu buradan öğrenebilirsiniz.



Yusuf Sarı ve Fıratcan Üzüm: İki genç oyuncunun bugün Trabzon'a gelmesi bekleniyor.

Vahid Amiri: İranlı futbolcunun kulüp ile olan sözleşmesinin feshedilmesi bekleniyor ancak kendisi bu teklife yanaşmıyor. Verimsiz bir dönemin ardından yeni bir takıma gitmeyi kazandığı para sebebiyle reddeden 31 yaşındaki kanat oyuncusu ülkesinden gelen tekliflere de nasıl yanıt verecek belli değil. 4 takım Amiri için temasta. Özellikle Mustafa Denizli'nin imza attığı Tractor Sazi çok hevesli. Menajerler aracılığı ile teklifler yapıldı. İlk aşamada olumlu bir yanıt alınamadı. Son durumu buradan öğrenebilirsiniz.



Zargo Toure: O da kazancı sebebiyle ayrılmaya sıcak bakmıyor. Yılda 650 bin euro alan Senegalli futbolcu için Gençlerbirliği ve bir Katar kulübü devrede. Ancak yine de şu an için herhangi bir teklifi kabul etmiyor. Olası stoper transferlerinin ardından ayrılma ihtimali doğabilir.

Batuhan Artarslan: Geçen sezon hiçbir katkı sağlayamayan Batuhan için artık yolları ayırma vakti geldi. Büyük ihtimalle sözleşmesi feshedilecek.

Majid Hosseini: İranlı oyuncuya büyük bir ilgi var ancak resmi teklif henüz yok. Yönetim iyi bir paraya satmak istiyor.

Hugo Rodallega: Dünyayı dolaştı kimse ile anlaşamadı. Trabzonspor'da kalma ihtimali her geçen gün artıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.