Trabzonspor'da transfer şov!

Trabzonspor'da transfer şov!
Transferin hızlı takımlarından Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi kadrosunun belirlenmesine kısa bir süre kala önce Ivanildo Fernandes'i KAP'a bildirdi, ardından da Alexander Sörloth'u gece saatlerinde Trabzon'a getirdi. Fırtına bir golcü daha alacak.

Fırtına UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı Sparta Prag maçlarında oynatabileceği iki ismi daha kadrosuna kattı. Önceki gün aktarmalı olarak İstanbul'dan Trabzon'a gelen Portekizli genç savunmacı Ivanildo Fernandes'in anlaşma bildirimi akşam saatlerinde yapıldı. Norveçli golcü de öğle saatlerinde geldiği İstanbul'dan günün ilk anlarında Trabzon'a indi. İki isme de inanan ve iyi performans göstereceklerine inanan yönetim bir de Adebayor hamlesi yapabilir.

Fernandes'te opsiyon yok
Trabzonspor'un Sporting'den kiraladığı Ivanildo Fernandes'in anlaşma şartları belli oldu. Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada 23 yaşındaki stoperin 540 bin euro kazanacağı, kulübüne 300 bin euro kiralama ücreti ve menajerlik şirketine de 60 bin euro ödeneceği belirtildi. Dün akşam 52. yılını kutlayan Trabzonspor'da transfer Fernandes ile sınırlı değildi.

Alexander Sörloth bugün imzalıyor
Geride kalan sezonda Premier Lig'den düşen Crystal Palace'tan kiralanan Alexander Sörloth bu sabah sağlık kontrolünden geçerek kendisini bir yıllığına bordo mavili formaya bağlayan imzayı atacak. Satın alma opsiyonu olmaması beklenen Sörloth ileri uçta takım için top tutan, saklayan ve arkadaşlarına servis yapan bir rol de üstlenecek. Boyuna göre hızlı da bir oyuncu olan 23 yaşındaki Norveçlinin babası Bursaspor'da da oynadı.



Sevgilisi de ilgi gördü
Alexander Sörloth'un transferinin ardından sevgilisi de gündeme geldi. Lena Selnes'e mesaj yağmurunda bulunan Trabzonspor taraftarları "Hoş geldin yenge" iletileri ile Norveçli genç kadını sosyal medyada karşıladı. Selnes'in de bu ilgiden memnun olduğu gözlemlendi. Lena Selnes, Sörloth'un Crystal Palace'a transfer olduğu dönemde güzelliği ile İngiliz basınınnda da geniş yer bulmuştu.

Sıradaki isim Adebayor mu?
Ivanildo Fernandes ve Alexander Sörloth transferlerini sonlandıran Trabzonspor'da artık gözler Adebayor'a çevrildi. Nijerya asıllı Togolu golcünün bordo mavilileri Instagram'da takibe alması taraftarları heyecanlandırdı. Geçen sezonu Başakşehir'de geçiren ve şu an serbest konumda bulunan deneyimli futbolcunun 1+1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.