Trabzonspor'da tribüne 6 milyon euro!

Trabzonspor'da tribüne 6 milyon euro!
Trabzonspor'un BB Erzurumspor ile oynadığı ve 1-0 kazandığı mücadelede kadroya alınmayan Fousseni Diabate ve Stiven Plaza tribüne çıktı. Maliyetleri ise 6 milyon euro civarında. Büyük umutlarla transfer edilen iki isim Abdullah Avcı'nın gözüne girmeyi başaramadı.

Süper Lig'de 57 gün sonra 5 maçın ardından kazanan Trabzonspor'da büyük sevinç yaşandı. Bordo mavililer puanını 9'a çıkarırken Abdullah Avcı'nın da ilk mücadelesinden galip ayrılması ilerleyen haftalar için camiayı sevindirdi. Ankaragücü ile oynayacağı maçtan da 3 puanla ayrılmak isteyen Fırtına'da dünkü mücadelede dikkat çeken bir tablo yaşandı. Büyük umutlarla transfer edilen Fousseni Diabate ve Stiven Plaza tribündeydi. İki ismin toplam maliyeti 6 milyon euro civarında.

Ronaldo keşfi ortada yok!

İspanya'da Real Valladolid forması giyen Stiven Plaza'yı potansiyeli nedeniyle 2 sezon kiralayan ve 5 milyon euro da satın alma bedeli ekleyen Trabzonspor'da Ekvadorlu oyuncunun yüzünü gören cennetlik. Adeta antrenman futbolcusu haline gelen 21 yaşındaki futbolcu sadece 3 dakika forma giydi. Kendisinden sonra gelen Djaniny'nin de gerisinde kaldı. Hatta tescil döneminin son günlerinde fesihi de gündeme gelmişti. Bu performansını sürdürmesi halinde devre arası gönderilmesi için çalışma başlatılabilir.


Ücret yüksek ama...

Trabzonspor'un bu sezon transferin son günlerinde kadrosuna kattığı Fousseni Diabate'nin Abdıllah Avcı ile birlikte çıkışa geçmesi bekleniyordu ama ilk maçta o da tribüne çıktı. Deneyimli çalıştırıcı iki yabancı stoperi kadroya dahil etmesine rağmen kendisine yer vermedi. Karadeniz temsilcisinden senelik 1 milyon euro kazanacak olan Malili futbolcunun 3 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Leicester City'e ise 3 taksit halinde 1 milyon 573 bin 170 ödenecek. Diabate takımdaki en yüksek maaşlı oyunculardan biri konumunda. Son iki maçta ise sadece 7 dakika forma giyebildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.