Trabzonspor'dan altyapıya takviye! O isim göreve başladı

Trabzonspor'dan altyapıya takviye! O isim göreve başladı
Şampiyonluk hedefiyle yeni sezona başlayan Trabzonspor'da altyapı için de hareketlilik yaşanıyor. Bordo mavililer daha önce uzun süre formasını giyen Tafyun Cora'yı kadrosuna kattı.

Son senelerde altyapısından çıkardığı oyuncularla gündemde olan Trabzonspor'da eski bir futbolcu teknik ekibe dahil edildi. Futbol hayatına bordo mavili kulüpte başlayan ve uzun bir dönem de formasını terleten Tayfun Cora, yeni yeteneklerin keşfi ve yetişmesinde rol oynayacak. Genç teknik adamın kısa bir süre önce görevine başladığı öğrenildi.

Tayfun Cora kimdir?
5 Aralık 1983  tarihinde Trabzon'da doğan Tayfun Cora, kariyerine Trabzonspor altyapısında başlamıştır. Bordo mavili kulüpte profesyonel sözleşmeye imza atmıştır. Kayserispor'a bir dönem liralandıktan sonra 2012-2013 sezonunda Karşıyaka'ya transfer olmuştur. Ardından Manisaspor'da da forma giymiştir. Futbolculuğu döneminde stoper, sağ bek ve ön libero mevkilerinde oynayabilen Cora, Trabzonspor ile 3 Türkiye Kupası ve 1 Süper Kupa şampiyonluğu kazanmıştır. Kendisini hafızalara kazıtan olay ise Manuel Neuer'e uzaktan attığı goldür.

tayfun cora

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum