Trabzonspor'dan Bernard Mensah bombası! 3 büyüklere büyük çalım

Trabzonspor'dan Bernard Mensah bombası! 3 büyüklere büyük çalım
Süper Lig'de uzun süredir forma giyen ve İstanbul ekipleri tarafından da istenen Bernard Mensah için Trabzonspor devreye girdi. 2022'de sözleşmesi bitecek olan Ganalıyı kadrosuna katmak isteyen bordo mavililer, iklil ilişkilerinin iyi olduğu HES Kablo Kayserispor'dan da kolaylık isteyecek.

Koronavirüs sebebiyle ara verilen Süper Lig'de transfer çalışmalarını da sürdüren Trabzonspor'da önemli bir isim daha gündeme geldi. Ülkemizde Kasımpaşa'da forma giydikten sonra şu an Kayserispor'da oynayan Bernard Mensah Fırtına'nın radarına girdi. Afriaklı futbolcunun orta sahanın merkezini hem ilerid hem de geride oynayabilmesi oyun sisteni açısından da kendisini değerli kılıyor.

Ghanacrusader'de yer alan habere göre, bordo-mavililer, Mensah'ı kadrosuna katmak için transfer yarışına girdi. Haberde, teknik direktör Hüseyin Çimşir'in orta sahanın hücum gücünü artırmak için Mensah'ı istediği yazıldı. İlk temasların yapıldığı kaydedildi ve transfer sezonu açıldığında anlaşmanın yapılacağı belirtildi. 10 numara pozisyonunda ve sağ kanatta oynayan Mensah bu sezon Kayserispor ile çıktığı toplam 21 maçta 3 gol attı ve 8 de asist yaptı.

Asist sıralamasında dördüncü
26 yaşındaki futbolcu sarı kırmızılı ekibe sezon başında Atletico Madrid'den transfer olmuştu. Kayserispor'a 3.6 milyon euro karşılığında alınan Mensah, daha önce Kasımpaşa'da da forma giymişti. Bu sezon takımın en çok asist yapan ismi olan Bernard Mensah, asist krallığında ise dördüncü sırada yer alıyor. Zirvede 12 asist ile Başakşehir'den Edin Visca yer alırken, 10 asist ile Galatasaray'dan Ömer Bayram, 9 asistle Beşiktaş'tan Caner Erkin ve 8 asist ile Hes Kablo Kayserispor'dan Bernard ilk 4'te. Bordo-mavili yönetimin, Kayserispor'un ligdeki durumuna göre para+takas formülü ile bu transferi bitirmeyi hedeflediği dile getiriliyor. Yönetimin bu konuda elini çabuk tutmak istediği vurgulandı. Çünkü yetenekli futbolcunun adı sıkça Beşiktaş, G.Saray ve Fenerbahçe ile de anılıyordu.

Kasımpaşa ile toplam 32 maça çıkan ve 5 gol atıp 7 de asist yapan Mensah, Kayserispor'da ise 49 karşılaşmada 7 kez fileleri sarsarken, 9 kez de gol pası verdi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.