Trabzonspor'dan bir gurbetçi bombası daha: Yusuf Barası

Trabzonspor'dan bir gurbetçi bombası daha: Yusuf Barası
Şampiyonluk sonrasındaki transferleri merakla beklenen ve dün arka arkaya tam 4 ismi KAP'a bildiren Trabzonspor'da Umut Bozok ve Marlon için girişimler sürüyor. Diğer yandan birkaç isimle de temaslar devam ediyor. Bordo mavililer gurbetçi bir oyuncuyu daha listesine aldı. Yusuf Barası için görüşmeler başladı.

Abdullah Avcı ile birlikte çıktığı transfer seferinde dün Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Jens Larsen ve Stefano Denswil ile adeta şov yapan bordo mavililer defans ve orta sahaya önemli takviyelerle savunma hattını sağlama almıştı. Diğer yandan stopere Marlon Santos ve Bartra'nın adı geçerken Umut Bozok da İstanbul'a davet edilmişti. Golcü oyuncu ve Doğucan'ın haricinde bir gurbetçi daha listeye eklendi. Hollanda'da AZ Alkmaar forması giyen Yusuf Barası için görüşmeler gerçekleştirildi.


 

Genç oyuncu transferi sürüyor

Ocak ayı transfer döneminde Taha Altıkardeş, Batuhan Kör, Enis Destan ve Emrehan Gedikli'yi kadrosuna katan bordo mavililerde gözler şimdi farklı bir isme çevrildi. Hollanda'da kendi yaş kategorisinde adından söz ettirmeyi başaran ve milli takımımızın formasını da giyen 19 yaşındaki futbolcu için de girişimler başladı. Dün transferi duyurulan Doğucan Haspolat ve Jens Stryger Larsen'in menajerliğini üstlenen Ali Dursun'un temsilciliğini yaptığı Yusuf Barası'nın durumu soruldu. Şartlar oluşursa teklif yapılması bekleniyor.


yusuf barası


 


A takıma yükseldi

Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Yusuf Barası geride kalan sezonda zaman zaman A takım kadrosunda kendine yer buldu. Pascal Jansen'in de güvendiği genç futbolcunun bu sezondan itibaren Pavlidis ile forvet rotasyonunu oluşturacak. Trabzonspor'un da golcü futbolcuyu kadrosuna katabilmek için bonservis bedeli ödemesi gerekiyor. 


yusuf barası


 

Türkiye'ye geldi

Pascal Jansen'in çalıştırdığı AZ Alkmaar'ın genç takımında forma giyen Yusuf Barası bu sezon profesyonel sözleşmeye imza attı. 2025 yılına kadar kontratı bulunan genç futbolcu bu sezon çıktığı 23 maçta 6 gole imza atıp 1 de asist yaptı. Geçtiğimiz günlerde de tatil için İstanbul'un yolunu tuttu.

yusuf barası

Burak Zihni
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.