Trabzonspor'dan bir transfer daha! Lewis Baker kimdir?

Trabzonspor'dan bir transfer daha! Lewis Baker kimdir?
Benik Afobe ile sözleşme imzalamaya hazırlanan Trabzonspor'da orta sahaya da bir takviye geldi. Bordo mavililer son günlerde görüşmelerde bulunduğu ve Chelsea ile temas halinde olduğu Lewis Baker'i renkleirne kattı.

Sezonun ilk maçında Beşiktaş'a yenilen Trabzonspor'da transfer harekatı sürüyor. Fırtına, santrafor mevkisi için anlaştığı Benik Afobe'den sonra orta saha için aradığı ismi de İngiltere'de buldu. Karadeniz temsilcisi geçtiğimiz sezonu Almanya'da kiralık geçiren Lewis Baker ve Chelsea ile anlaşamya vardı. İngiliz futbolcunun bugün şehre gelmesi bekleniyor. Diğer yandan taraftararl da 25 yaşındaki oyuncu hakkındaki bilgileri merak ediyor. Lewis Baker kimdir? İşte detaylar...

Lewis Baker kimdir?

Tam adı Lews Renard Baker olan Jamaika asıllı futbolcu 25 Nisan 1995 tarihinde Luton'da doğdu.Futbola Chelsea alt yapısında başladı. MK Dons, Vitesse, Middlesbrough, Leeds United, Reeading ve son olarak Düsseldorf'a kiralandı. Geçen sezon çıktığı 9 maçta skor katkısı üretemeyen 25 yaşındaki futbolcu, kariyerinde ise 208 karşılaşma bulunuyor. Baker, Vitesse ile Hollanda Kupası da kazandı. Güncel piyasa değeri ise 2.8 milyon euro. 

lewis baker trabzonspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.