Trabzonspor'dan bir transfer daha! O isim de şehre geldi

Trabzonspor'dan bir transfer daha! O isim de şehre geldi
Transferde tam gaz ilerleyen Trabzonspor Campi'den sonra bir ismi daha kadrosuna katmak üzere. Bordo mavililer genç ismi şehre getirdi.

Stoper takviyesini Gaston Campi ile gerçekleştiren ve Arjantinli stoperi bu sabah Trabzon'a getiren Trabzonspor'un yeni transferi kaleye oldu. Daha önce irfan Can Eğribayat'ı kadrosuna katmak istyeen bordo mavililer çıkan pürüz sonrasında Altınordu'ya yöneldi ve Erce Kardeşler ile görüşmeye başladı. 25 yaşındaki file bekçisinin bugün Campi ile birlikte KAP'a bildirilmesi bekleniyor.

Daha önce Atakan Gündüz ve Salih Kavrazlı transferleri sebebiyle ters düşen Altınordu ve Trabzonspor'un hangi şartlarda el sıkıştığı da bildirim sonrasında ortaya çıkacak. Ayrıca genç forvet için alınması gereken muvafakatnamenin de bu transferle çözüleceğine inanılıyor.

erce kardeşler

Bursaspor altyapısından yetiştikten onra Yeşil Bursa, Altınordu, Gümüşordu ve Aliağa formaları giyen Erce Kardeşler son 3 sezonda düzenli olarak kırmızı mavili ekipte oynadı. Geçen sezon maç kaçırmayan Erce Kardeşler'in toplamda 96 1. Lig karşılaşması tecrübesi bulunuyor. Adı daha önce diğer büyüklerle da anılan Erce'nin transferi ile Trabzonspor üç Türk kaleciye sahip olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.