Trabzonspor'dan Cenk Özkaçar, Fabián Rinaudo ve Emanuel Britez harekatı

Trabzonspor'dan Cenk Özkaçar, Fabián Rinaudo ve Emanuel Britez harekatı
Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da stoper, sol bek ve orta saha mevkilerine yapılacak takviyeler kapsamında isimler belirlenmeye devam ediyor. Cenk Özkaçar, Fabián Rinaudo ve Emanuel Britez'in transferi için girişimler başladı. İşte detaylar...

Avrupa kupalarından aldığı cezaya rağmen tüm inancıyla hazırlamaya devam ettiği savunmasıyla gelecek sezon bu arenada mücadele edebilmek için çalışan Trabzonspor'da transfer de sürüyor. Bordo mavililer uzun süredir gündeminde olan Cenk Özkaçar'ın işini bitirmeye çok yaklaşırken Arjantin'den de iki isim listeye alındı. Buna göre sol beke Filip Novak'ın durumuna göre Emanuel Britez takviyesi yapılması konusunda girişimler başladı. TFF'nin 33 yaş kuralı eğer yürülüğe girmezse Fabián Rinaudo'nun da şehre getirilmesi adına yoklamalar yapılacak. Arjantin basını da iki futbolcu için Fırtına'nın 3.5 milyon euroyu gözden çıkardığını yazdı. Yönetim de maaşlarda yapacağı tasarrufla bu oyuncuların ücretini karşılamayı hedefliyor.
 


Fabián Rinaudo kimdir?

8 Mayıs 1987 tarihinde Arjantin'in Amstrong kentinde dünyaya gelen deneyimli futbolcu 33 yaşındadır. Tam adı Fabián Andrés Rinaudo'dur. İtalyan vatandaşlığı da bulunmaktadır. Futbola Gimmanisa'da başlamıştır. Bu kulüpte de profesyonelliğe imza atmıştır. İlk yurt dışı deneyimini Sporting Lizbon ile Portekiz'de yaşadı. Catania tarafından önce kiralandı sonra satın alındı. Eski kulübü Gimnasia da Rinaudo'yu kiraladı. Geçen sezon CA Rosario ile sözleşme imzaladı. Bu sezon çıktığı 23 maçta 2 gol atıp 3 asist yaptı. 1.75 boyundaki tangocunun 2021 yılına kadar kontratı bulunurken güncel piyasa değeri 650 bin eurodur. 5 kez Arjantin Milli Takımı formasını giymiştir.

Fabián Rinaudo


Emanuel Britez kimdir?

26 Mart 1992 tarihinde Arjantin'in Santa Fe kentinde dünyaya geldi. 28 yaşındadır. Futbola Club Atlético Unión'da başladı ve burada profesyonel oldu. İlk transferini Independiente'ye kiralık olarak yaptı. Sezon başında ise CA Rosario'ya transfer oldu. Çıktığı 23 maçta 1 gol attı ve 1 de asist yaptı. 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan sol bek oyuncusu stoper mevkisinde de forma giyebilirken günceli piyasa değeri 1.6 milyon eurodur.

emanuel britez

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.