Trabzonspor'dan Daniel Sturridge bombası! İngiliz golcü imzalıyor

Trabzonspor'dan Daniel Sturridge bombası! İngiliz golcü imzalıyor
Bordo mavililer uzun süredir peşinden koştuğu yıldız futbolcuyla hemen hemen anlaştı. Büyük bir aksilik yaşanmazsa Daniel Sturridge Trabzonspor forması giyecek.

Alexander Sörloth ve Caleb Ekuban'ı elinde bulundurmasına rağmen bir santrafor transferi daha yapmak isteyen Trabzonspor'da bir ayı da geçen süreçte görüşülen dünya yıldızı Daniel Sturridge'de artık sona gelindi. Bordo mavililer İngiliz golcü için birçok şartı yerine getirdi. Ailesinin de Trabzon'a geldiği yıldız futbolcunun artık kararı an meselesi. Maddi konularda herhangi bir pürüz bulunmayan Sturridge büyük bir sorun yaşanmazsa artık Fırtına'nın formasını giyecek.

Çok uğraştırdı
Kariyerinde Chelsea, Liverpool ve Manchester City gibi takımlar bulunan Daniel Sturridge ile yapılan görüşmeler ilk anından bu yana çok zorlu geçti. İngiliz futbolcunun talepleri karşısında her şeyi eksiksiz çalışan bordo mavili yönetim, ailesi ve evlenmek istediği kız arkadaşı ile ilgili de birçok çalışma gerçekleştirdi. Maddi konularda da pürüz bulunmayan anlaşmanın artık imzalanması bekleniyor.

Daniel Sturridge kimdir?
Aston Villa ve Manchester City altyapısında yetiştikten sonra Manchester ekibinin A Takıma yükselen ve ardından Chelsea'ye transfer olan 29 yaşındaki santrfor, 2013'te Liverpool'un yolunu tutmuştu. Bolton, West Bromwich Albion gibi ekiplerde kiralık olarak da top koşturan Sturridge, ocak ayında muhtemel transferiyle ilgili kardeşine bilgi vererek bahis kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle İngiltere Futbol Federasyonu tarafından 6 hafta men cezasına çarptırılmış, cezasının 4 haftası ise ertelenmişti. Liverpool formasıyla 160 maça çıkan Sturridge, söz konusu bu karşılaşmalarda 67 gol attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.