Trabzonspor'dan Davidson sürprizi! Davidson da Luz Pereira kimdir? Transfermarkt profili

Trabzonspor'dan Davidson sürprizi! Davidson da Luz Pereira kimdir? Transfermarkt profili
Bir yandan Süper Lig'deki 8 maçlık şampiyonluk maratonuna hazırlanan Trabzonspor, diğer yandan da transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bordo mavililer Portekiz liginde forma giyen Davidson da Luz Pereira'yı gündemine aldı. Portekiz'de çıkan haberlerde ise rakibinin Başakşehir olduğu yazıldı. Peki Davidson da Luz Pereira kimdir? İşte detaylar...

Teknik Direktör Hüseyin Çimşir'in raporu doğrultusunda istenen takviyeleri yapabilmek için kolları sıvayan Trabzonspor önemli bir ismi daha gündemine aldı. Bordo mavililer Liga NOS ekiplerinden Vitoria Guiamaraes forması giyen Brezilyalı sol kanat oyuncusu Davidson da Luz Pereira için nabzı yaoklamaya başladı. Yönetim satın alma opsiyonu ile sonuca gitmeye çalışacak. Bu gelişme taraftarları da heyecanlandırdı ve binlerce kişi Davidson kimdir? sorusunu osrak yanıt arıyor. İşte Davidson da Luz Pereira'nın kariyeri ile ilgili tüm bilgiler ve transferdeki son durum...
 


Çok yönlülüğü var

Trabzonspor yönetimi mevki problemi çekmemek adına birden fazla bölgede forma giyebilecek isimlere yöneldi. O futbolcualrdan biri de Davidson oldu. Sol kanatın yanısıra forvet arkası ve sağ kanatta da oynayabilen 29 yaşındaki sambacı bu konuda Çimşir'in elini rahatlatacak. Tekniği ve üst düzey gol becerisiyle de tanınan Davidson, gol yollarında da skora vermesi muhtemel katkıyla da şimdiden heyecan yarattı.


Satın alma opsiyonuyla kiralama

Sabah'ın derlediği haberde şu ifadeler kullanıldı; "Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken sürpriz bir isim daha gündeme geldi. Bordomavililer, Portekiz'in Vitoria Guimaraes takımında forma giyen Davidson da Luz Pereira'yı takibe aldı. Sol açıkta forma giymesinin yanı sıra ofansif orta saha ve sağ kanatta da oynayabilen 29 yaşındaki oyuncunun 2.5 milyon Euro'luk bonservisi yüksek bulunurken, öncelik satın alma opsiyonuyla kiralamaya verilecek. Portekiz basınına göre Trabzon'un bu transferdeki rakibi Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi verdiği en yakın rakibi Başakşehir. Turunculacivertliler de oyuncu için yakın takipte. Bu sezon Vitoria Guimaraes forması altında 37 maça çıkan Davidson, bu karşılaşmalarda 10 gol kaydederken, 11 de asist yapma başarısı gösterdi."

Davidson da Luz Pereira


Davidson da Luz Pereira kimdir?

5 Mart 1991'de Brezilya'nın Rio De Janeiro kentinde dünyaya geldi. Futbola Clube Atlético do Porto (PE)'da başladı. Fortaleza, Gailicia-BA, Botafogo-BA, Santa Rita ve Fluminense-BA formaları giydi. Covilha ile Portekiz'de ilk yurt dışı deneyimini yaşadı. 2018-2019 sezonunda Vitória Guimarães SC'ye 800 bin euro bonservis bedeliyle imza attı. Portekiz temsilcisinde 76 maça çıktı ve 20 gol atıp 20 de asist üretti. Transfermarkt piyasasında güncel değeri 2.4 milyon euro.

davidson trabzonspor


Transfer haberini paylaştı

Dün Portekiz'de hakkında çıkan haberler Davidson'u heyecanlandırmış gibi gözüküyor. Öyle ki resmi Instagram hesabından yayınladığı paylaşımda Türkiye ile ilgili gelişmelere yer vrilmişti. Bağlı olduğu ajansın gönderisini oaylaşan Brezilyalının bu davranışı gelmeye yakın olarak değerlendirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.