Trabzonspor'dan flaş transfer hamlesi! O isim için devreye girildi

Trabzonspor'dan flaş transfer hamlesi! O isim için devreye girildi
Gelecek sezonda da şampiyonluk mücadelesi verneye hazırlanan Trabzonspor'un gündeminde birçok oyuncu bulunuyor. Bunun yanısıra menajerler de bordo mavililerin kapısını aşındırarak futbolcularını takıma getirebileceklerini söylüyor. Nijerya basını ise Fırtına'nın Kenenth Omeruo ile ilgilendiğini yazdı.

Teknik direktörlük koltuğuan Eddie Newton'u oturtan Trabzonspor'da transfer hareketliliği de giderek artıyor. Harcama limitlerinin açıklamnmasının ardından belirlediği isimlerle temasa başlayan bordo mavililerde pek çok isim listede yer alıyor. Ayıca birçok ismin takıma kazandırılması için de girişimlerde bulunulduğu yönünde iddialar ortaya atılıyor. O isimlerden sonuncusu Kenneth Omeruo oldu. Nijerya basınında yer alan habere göre Omeruo için Karadeniz temsilcisi oldukça hevesli.

Küme düştü
Geride kalan sezon başında CD Leganes'e transfer olan Kennet Omeruo, takımıyla küme düştü. La Liga 2'de oynamak istemeyen Nijeryalı stoper için kulüp yönetimi satışa sıcak bakıyor ve teklifleri değerlendirmeye alacak. Ayrıca Jonathan Silva ve Dimitrios Siovas'ın da gönderilmesi de bekleniyor. Nijerya basını Omeruo'nun daha önce Türkiye tecrübesi yaşaması nedeniyle Trabzonspor'a sıcak baktığını ve Eddie Newton'ın da bu konuda avantaj sağladığını dile getirdi. 26 yaşındaki oyuncuya Levante de talip.

kenneth omeruo

Omeruo'nun kontratı 2024 yılında sona eriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.