Trabzonspor'dan flaş transfer! Roozbeh Cheshmi harekatı

Trabzonspor'dan flaş transfer! Roozbeh Cheshmi harekatı
Şampiyonluk iddiasını sürdürmek isteyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları da devam ediyor. Yönetim flaş bir ismi daha gündemine daha aldı. Esteghlal'de forma giyen Rouzbeh Cheshmi Karadeniz temsilcisine imza atabilir.

Galatasaray ile evinde 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara alan Trabzonspor'da yarışı sürdürebilmek için yapılacak takviyelerin de çalışmalarına start verildi. Devre arasında bir veya iki orta saha oyuncusu almak isteyen bordo mavililerin tercihlerinden ilki belli oldu. Daha önce Medipol Başakşehir'in de gündemine gelen Roozbeh Cheshmi için girişim yapılacak.
 


Sözleşmesi sona eriyor

Fırtına hem stoper hem de ön libero oynayabilen 26 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin bitecek olmasından dolayı yüksek bonservis bedeli ödemeyi düşünmüyor. Birçok teklfi almasına rağmen takımın teknik direktörü Andrea Stramaccioni'nin isteği üzerine kalıp bir senelik daha sözleşme imzalayan tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor'un cüzi bir miktara işi bitirmek için görüşmeler yapacağı öğrenildi.


Avrupa hayali var

İran'da futbol oynayan birçok futbolcu gibi Avrupa'da top koşturma hayali olan Cheshmi de Trabzonspor'a sıcak bakıyor. Partneri Majid Hosseini ile Trabzonspor'da da birlikte oynama fırsatı da bulacak deneyimli stoperin ocak ayında imza atabileceği kaydedildi. Cheshmi transferi gerçekleştiği takdirde bordo mavililerin Hossein ve Amiri'den sonra üçüncü İranlı futbolcusu olacak.

 

majid hosseini

 


Roozbeh Cheshmi kimdir?

24 Haziran 1993'te İran'ın başkenti Tahran'da dünyaya gelen Roozbeh Cheshmi futbola Esteghlal'in ezeli rakibi Persepolis'te başladı. Buradan Moghavemat U19 takımına kiralandı. Geri döndüğünde Persepolis U21'de forma giydi. Profesypnel sözleşmesine Saba Battery ile imza attı. 2015-2016 sezonunda Esteghlal'e transfer oldu. İran Milli Takımı formasını 16 maçta giydi ve 1 gol attı. 1.92 boyundaki Cheshmi ön libero ve stoper oynayabiliyor. Tahran ekibi ile 92 karşılaşmaya çıktı ve rakip fileleri 4 kez havalandırıp 2 de asist yaptı. Güçlü fiziği ve hava toplarındaki hakimiyeti ile tanınıyor. BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.