Trabzonspor'dan forvet atağı! Kenan Karaman kimdir?

Trabzonspor'dan forvet atağı! Kenan Karaman kimdir?
Sörloth sonrası yeni Afobe ve Djaniny'den kısmen istediği katkıyı alamayan Trabzonspor'da santrafor arayışı sürüyor. Aynı zamanda rotasyon hamlesi olarak da kullanılabilecek bir ismi kadrosuna katmak isteyen bordo mavililer Kenan Karaman'a göz dikti. Sözleşmesi sona erecek gurbetçi oyuncu için girişimler başlayacak. Peki, Kenan Karaman kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Gelecek sezonun planlamasını yapan Trabzonspor, golcü transferi için de girişimlerde bulunuyor. Bordo-mavili ekibin golcü listesinde milli futbolcu Kenan Karaman da yer alıyor. Karadeniz devinin kurmayları, Fortuna Düsseldof forması giyen gurbetçiyi ara dönemde istemiş ancak bu transfer ekonomik nedenlerden ötürü gerçekleşmemişti. Trabzonspor, Alman kulübüyle sözleşmesi haziran ayında bitecek 1.89 boyundaki oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden almayı planlıyor. 27 yaşındaki forvet bu sezon 23 maçta forma giydi, yedi kez fileleri sarstı ve iki de asist yaparak dokuz gole direkt etki etti.

Kenan Karaman kimdir?

5 Mart 1994 tarihinde Almanya'nın Stuttgart şehrinde Türk bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Stuttgarter Kickers ile futbol hayatına başladı. Hoffenheim altyapısına transfer oldu. Burada çeşitli yaş kategorilerinde forma giydikten sonra profesyonel oldu. 2014-2015 sezonunda Hannovera'a transfer oldu. Dört sezon formasını giydiği kulübünden geçen sezonun başında Fortuna Düseldorf'a imza attı. Bu sezon çıktığı 15 maçta 6 gol atıp 1 de asist yaptı. Sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan golcü oyuncunun güncel piyasa değeri 2 milyon. Kenan ayrıca 10 kez terlettiği milli takım formasıyla da 1 kez rakip fileleri sarstı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.