Trabzonspor'dan Giannis Fetfatzidis bombası! Giannis Fetfatzidis kimdir kaç yaşında kariyeri

Trabzonspor'dan Giannis Fetfatzidis bombası! Giannis Fetfatzidis kimdir kaç yaşında kariyeri
Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da birçok isim listeye eklenmeye devam ediyor. Kanat oyuncusu arayışlarında Aris'in 29 yaşındaki yıldızı Giannis Fetfatzidis için de girişimler başladı.

Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi geldikten sonra ekonomik transferleriyle dikkat çeken Trabzonspor'da koronavirüs sebebiyle ara verilen lig sürecinde de çalışmalar devam ediyor. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer almaya hazırlanan ve Süper Lig'de de iddialı bir kadro kurmanın hesaplarını yapan Fırtına'nın gündemindeki son isim Giannis Fetfatzidis oldu. Sağ ve sol kanatlarda oynayabilen ve orta sahanın merkezinde de görev yapabilen Yunan oyuncunun, Guilherme'nin yanına dahil edilmesi bekleniyor.
 


İsimsiz kahramanlar geldi

Yönetimin transferleri arasında yer alan pek çok isim kadroya dahil oldu ve önemli katkılar verdi. İran'dan Hosseini, İsrail'den Nwakaeme, Arajantin'den Campi, İngiltere'de kendi takımının üçüncü santraforu Sörloth gibi performanslara imza atan bordo mavililerin artık hedefi Giannis Fetfatzidis. 29 yaşındaki Yunan oyuncu bu sezon 3 gol ve 9 asistle oynadı. 2021'de sözleşmesi bitecek deneyimli oyuncunun lakabı ise 'Yunan Messi'.

Giannis Fetfatzidis

 


Semedo da listede

Giannis Fetfatzidis'in yanısıra Yunanistan ligini de mercek altına alan bordo mavililer Semedo ile de ilgileniyor. Bonservisi Hollanda ekibi Fortuna Sittard'da bulunan ve Girit'te kiralık olarak görev yapan Semedo ise 7 gol, 3 asistlik performansıyla öne çıktı. İki futbolcu için de oyuncu izleme (scout) ekibinden de olumlu rapor çıkarken, Fırtına'nın sezon sonunda harekete geçeceği öğrenildi.

Giannis Fetfatzidis


Giannis Fetfatzidis kimdir?

21 Aralık 1990 tarihinde Yunanistan'ın Drama kentinde dünyaya geldi. Futbola ülkesinin en büyük takımlarından Olympiakos'ta başladı. Profesyonel kariyerine de burada imza attı. Birçok Yunan oyuncu gibi İtalya macerası oldu. Chievo ve Genoa ile Çizme kariyeri geçirdi. Ardından Al Ahli'ye transfer oldu. Asya kariyerini 3 sene sonra noktaladı ve ülkesine futbola başladığı Olympiakos ile döndü. Ardından geçen sezon Aris'e imza attı. Olympiakos ile 4 lig şampiyonluğu, 2 Yunanistan Kupası, Al Ahli ile ise 1 Suudi Ligi, 1 Suudi Kupası ve 1 Suudi Süper Kupası kazandı.

lisandro semedo
 


Lisandro Semedo kimdir?

12 Mart 1996 tarihinde birçok Yeşil Burun Adaları vatandaşı gibi Portekiz'de doğan Semedo, Setúbal şehrinde dünyaya geldi. Futbola Sporting Lizbon alt yapısında başlayan sol kanat oyuncusu ilk yurt dışı deneyimini Reading'in alt yapısına transfer olarak gerçekleştirdi. Buradan önce Güney Kıbrıs ekiplerinden AEZ Zakakiou'ya ardından da Apollon Limassol'a imza attı. Buradan Fortuna Sittard'a transfer oldu. İlk senesinde sezonun oyuncusu olmayı başardı. Ve bonservisi alındı. Sezon başında OFI Girit'e kiralandı. Bu sezon 2'si kupa olmak üzere 25 maça çıktı ve 7 gol atıp 5 de asist yaptı. Forvet mevkisinde de oynayabilen Semedo, milli takım formasını da 2 kez terletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.