Trabzonspor'dan Igoh Ogbu harekatı! Igoh Ogbu kimdir?

Trabzonspor'dan Igoh Ogbu harekatı! Igoh Ogbu kimdir?
Stoper arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da başlayacak Avusturya kampı öncesinde transfer için yoğun mesai harcanıyor. Uzun süredir konuşulan isimlere bir yenisi daha eklendi. Bordo mavililer Lilleström'den Igoh Ogbu'yu kadrosuna katmak amacında. Peki, Igoh Ogbu kimdir? Detaylar haberimizde.

Kaan Ayhan ve Marlon ile başlayan transfer sürecinde 1 numaraya stoper takviyesini yazmasına rağmen hala imza aşamasına gelemeyen Trabzonspor'da yeni isimler listeye ekleniyor. Birbirinden önemi isimlerin gündemde olduğu günlerde bu kez de Norveç'ten genç bir yıldız adayı radara takıldı. Lilleström'de forma giyen Igoh Ogbu için girişimlerde bulunulabilir. Peki, Igoh Ogbu kimdir? Detaylar haberimizde.
 


Kontenjana bağlı

Fanatik'in haberine göre stoper transferine öncelik tecrübeli isimlere verilmesine rağmen, Norveç'te forma giyen 22 yaşındaki Igoh Ogbu’nun uzun süredir takip edildiği öğrenildi. Lillestrom’de oynayan Nijeryalı savunmacı, bu sezon 15 maça çıktı ve 3 gollük de skor katkısı sağladı. Kontenjanda yer açılırsa, Trabzonspor’un Ogbu’yu transfer edebileceği öğrenildi.

igoh ogbu
 


 

Igoh Ogbu kimdir?

Nijerya asıllı Igoh Ogbu 8 Şubat 2000 tarihinde Nijerya'nın Jos kentinde doğdu. 22 yaşında. Futbola ülkesininm Gombe United takımında başladı. Burada yıldızını parlattı ve Rosenborg ile ilk yurt dışı transfeirni yaptı. Levanger FK ve Songdal'da kiralık oynadıktan sonra son kulübü tarafından kadroya dahil edildi. 2021'in kış transfer döneminde Lilleström'ün yolunu tutttu. Kulübüyle 3 senelik daha sözleşmesi bulunuyor. Piyasa değeri 1 milyon euro olan genç stoper daha önce Nijerya'nın U20 takımında 7 kez oynadı. Bu sezon da 15 maça çıkıp 3 gol attı ve 1 assist yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.