Trabzonspor'dan İtalya paketi: Gervinho, Cornelius ve Simy!

Trabzonspor'dan İtalya paketi: Gervinho, Cornelius ve Simy!
Gelecek sezon için hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Bordo mavililer gündemindeki birçok isimle temasa geçerken rota İtalya'ya çevrildi. Hedefte Gervinho, Simy ve Cornelius var.

Bu haftayı bay geçen Trabzonspor transferde gaza bastı. Birçok oyuncuyla temas halinde bulunan Fırtına'da yeni sezon için adres Çizme oldu. Serie A takımlarının santraforlarını radarına alan bordo mavililer üç isim üzerinde yoğunlaştı. Afobe'nin takımdan ayrılması ve Djaniny'nin de takımdan ayrılma ihtimaline göre trnasfer edilecek oyuncu sayısı da çoğalabilir. Ön plandaki futbolcular ise Gervinho, Simy ve Cornelius. Abdullah Avcı'nın onayı ve görüşmelerde elde edilecek ilerlemeye göre bu üçlüden biri yeni sezondan itibaren formayı giyebilir.


Sadece 1 gol attı!

Koenhag alt yapısında yetiştikten sonra Danimarka'Nın en büyük yıldızlarından biri olması beklenen Andreas Evald Cornelius beklenen patlamayı yapamadı. Cardiff'e 9 milyon euroya yakın bir bonservisle transfer olsa da yeniden Kopenhag formasıyla başarı yakaldı. Bordeaux'ta 3, Atalanta'da ise 7 gol attı. İki sezondur kiralık olarak oynadığı Parma'da da rakip fileleri 13 kez sarstı. Ancak bu sezon sadece 1 gol sevinci yaşayabildi. O golü de Udinese'ye karşı attı. Kontratı gelecek sezon sonunda bitecek olan ve opsiyon maddesi de bulunan Dan futbolcunun kiralanması konusunda girişim başlayacak. Sörloth tarzı bir transfere imza atmak isteyen yönetim elini sıkı tutmak amacında.

Simy Simeon Tochukwu Nwankwo Trabzonspor


Gol makinesi de listede

Crotone formasıyla attığı goller onu zirveye taşıdı. Gol krallığı sıramasında ilk sıralarda kendine yer buldu ve önemli isimlerle de yarış içerisinde. Bunu da son sıradaki bir takımla yapması bu başarıyı daha da anlamlandırıyor. Ancak Nijeryalının devam eden bir kontratı var ve bu da bonservis bedeli ödenmesi anlamına geliyor. Sözleşmesinin son senesine girecek Afrikalı oyuncu için yine satın alma opsiyonlu kiralama formülü devreye sokulabilir. Udinese Teknik Direktörü Serse Cosmi de yaptığı açıklamada golcü futbolcunun takımdan ayrılma ihtimalinin çok yüksek olduğunu ifade etmişti.


gervinho trabzonspor




Çilek Gervinho mu?

Lille, Arsenal ve Roma ile adını futbol dünyasına duyuran, Fildişi Sahilleri'nin de en önemli futbolcularından biri olan Gervinho için de Trabzonspor'un devrede olduğu iddia edildi. Söylentlere göre Parma ile gelecek sezon sonunda bitecek olan kontratına rağmen takımdan ayrılmak isteyen yıldız futbolcu ile görüşmeler başladı. Daha önce Türkiye kariyeri bulunan birçok isimden referans alma ihtimali bulunan deneyimli forvetin kanatlarda da oynayabilmesi hamle gücünü de arıtırıyor. Gervinho'ya 1+1 yıllık sözleşme önerilmesi bekleniyor.

Gervinho Trabzonspor

BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.