Trabzonspor'dan Majid Hosseini hamlesi

Trabzonspor'dan Majid Hosseini hamlesi
Trabzonspor bu sezon başında transfer ettiği genç futbolcuyla masaya oturacak.

Ahmet Ağaoğlu ve yönetiminin isabetli transferlerinden biri olarak kabul edilen ve Esteghlal'den zorlu bir süreç sonrasında Trabzonspor'a imza atan Majid Hosseini için girişimler başlıyor. Bordo mavililer başarılı stoperini her ne kadar resmi olarak 1 yıl, opsiyon şartlarında da 1 sene olmak üzere toplam 2 sezon daha elinde tutma hakkına sahip olsa da yeni bir hamle yapma kararı aldı.

Gösterdiği performansla adını Avrupa'nın önemli takımlarının listesine yazdıran İranlı genç stoper kısa sürede karakteri ve mütevazi yaşamıyla takdir kazanmıştı. Hosseini ayrıca maaşının ödenmediği dönemlerde de ne ihtar yoluna gitmiş ne de FIFA'ya şikayette bulunmuştu. Teknik Direktör Ünal Karaman'ın da Hosseini'den memnun olduğu ve yeni bir sözleşme imzalamak üzere tarafların bir araya geleceği öğrenildi. Kontratın opsiyon içermeden uzun bir süre yapılması bekleniyor.

Yıllığı 500 bin euro
Majid Hosseini sezon başında İran ekibi Esteghlal'den transfer edilmiş, imza atılana kadar pek çok sorun yaşanmıştı. Yılda 500 bin euro garanti para kazanan Majid Hosseini eğer opsiyon kullanılırsa 600 bin euro alacak. Menajeri Mohsen Ebrahimi Aliabad'a da 60 bin euro ödenecek. BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.