Trabzonspor'dan Manolis Siopis'e Anastasios Bakasetas tarifesi! Büyük rol oynamıştı...

Trabzonspor'dan Manolis Siopis'e Anastasios Bakasetas tarifesi! Büyük rol oynamıştı...
Transfer sezonun sona ermesine kısa süre kala mevcut eksiklerini gidermek isteyen Trabzonspor'un gündemindeki son isim Manolis Siopis olmuştu. Yunan futbolcuyla el sıkışan bordo mavililer Aytemiz Alanyaspor ile de anlaşmak üzere. Transferin bugün tamamlanması ve Siopis'in Roma maçı kadrosuna eklenmesi bekleniyor.

Orta sahadaki eksiğini yine Süper Lig'den tamamlamak adına kolları sıvayan Trabzonspor, Berat Özdemir ve Anastasios Bakasetas'tan sonra Manolis Siopis'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Bir süredir oyuncu ve kulübü ile görüşmelerini sürdüren Fırtına artık mutlu sona yakın. Bonservis bedelinin 1 milyon euro ve çeşitli bonuslar olacağı yönünde beklentiler var.


Bakasetas'a da yapılmıştı

Yönetim elini çabuk tutarak Siopis'i Roma maçları için UEFA Konferans Ligi kadrosuna yazmayı hedefliyor. Aynı durum daha önce Yunan futbolcunun vatandaşı ve eski takım arkadaşı Anastasios Bakasetas için geçen sezon oynanan Beşiktaş derbisi önce yapılmış, transferin hemen ardından yıldız oyuncu kadroya dahil edilmişti. Trabzonspor İstanbul deplasmanından 2-1'lik galibiyetle dönerken Bakasetas da ilk maçtaki futboluyla beğeni kazanmıştı.

Siopis'in anlaşma sağlandığı takdirde maç kadrosunda bulunması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.