Trabzonspor'dan Riechedly Bazoer atağı

Trabzonspor'dan Riechedly Bazoer atağı
Stoper arayışlarını dört koldan sürdüren Trabzonspor'da birçok isim gündeme gelmeye devam ediyor. Bordo mavililer son olarak Vitesse'den ayrılan Riechedly Bazoer ile ilgilenmeye başladı.

Kaan Ayhan ile başlayan ve şu günlerde Jason Denayer ile devam eden stoper arayışlarını artık sonlandırarak başka hedeflere yönelmek isteyen Trabzonspor'da gündeme yeni bir isim daha eklendi. Bordo mavililer son olarak Stefano Denswil'in de yakın arkadaşı olan Riechedly Bazoer için harekete geçti. Ajax, Wolfsburg ve Porto gibi takımlarda oynayarak adını duyuran Hollandalı oyuncu aynı zamanda görev aldığı mevkiler itibarıyla da Abdullah Avcı'nın elini rahatlatacak gibi gözüküyor.


 

Son etaba yetiştirilmeye çalışılıyor

Fanatik'in haberine göre geçen sezon ülkesinde Vitesse forması giyen 25 yaşındaki stoperin takımıyla sözleşmesi sona erdiği için bonservis bedeli de yok. Bazoer'in yıllık ücretle birlikte imza parası verilerek ikna edilmeye çalışıldığı öğrenildi. Karadeniz ekibi Bazoer transferini bir an önce tamamlayıp, 17 Temmuz'da sona erecek Slovenya kampının ardından 20 Temmuz'da Avusturya'da başlayacak olan ikinci etap çalışmalarına savunma problemini çözerek gitmeyi hedefliyor. Bir ara Galatasaray 'ın da gündemine gelen, ülkesinden Feyenoord'un da talip olduğu belirtilen Hollandalı oyuncuyla imzalar atılamazsa Boyata defterinin yeniden açılıp, transferin sonlandırılacağı iddia ediliyor.

riechedly bazoer
 


 

Utecht ile idmanlara çıkıyor

Takımı ile sözleşmesini uzatmayan ve serbest statüde bulunan Riechedly Bazoer şu anda Utrecht'in genç ekibi olan Jong Utrecht'te Giovanni Troupee ile birlikte idman yaparak fit kalmaya çalışıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.