Trabzonspor'dan üç bomba transfer! Naby Sarr, Jody Lukoki ve Carlos Augusto

Trabzonspor'dan üç bomba transfer! Naby Sarr, Jody Lukoki ve Carlos Augusto
Süper Lig'in lideri Trabzonspor'da transfer harekatı da sürüyor. Bordo mavililer stoper, sağ açık ve sol bek mevkisi için girişimlerini hızlandırdı. Fırtına Naby Sarr, Jody Lukoki ve Carlos Augusto'ya virüs sonrası imza attırmak istiyor.

Gelecek sezonun hazırlıklarına transfer çalışmalarıyla devam eden Trabzonspor yönetimi önemli isimlerle kontakt kurmaya devam ediyor. Bordo mavililer Hüseyin Çimşir'in raporu doğrultusunda belirlenen futbolcular için koronavirüs salgınının sona ermesi sonrasında harekete geçecek. Naby Sarr, Jody Lukoki ve Carlos Augusto'nun takıma kazandırılması için uğraş verilecek.

Stopere Sarr
Trabzonspor'da ilk hedef stoper olarak belirlendi. Manuel Da Costa'nın ilerleyen yaşı, Manoel'in bonservisinin yüksek olması ve diğer mevcut stoperlere yapılması gereken takviyeyi göz önünde bulunduran yönetim Naby Sarr'ı gündemine aldı. Sözleşmesi sona erecek olan Afrikalı futbolcu için herhangi bir bonservis ödemesi yapmayacak. Scout ekibinin videolarını izlediği deneyimli futbolcu bu sezon 23 maçta 8 gole etki yaptı.

naby sarr

Devre arası olmamıştı
Fırtına devre arasında kadrosuna katmaya çok yaklaştığı Jody Lukoki'ye sezon sonunda kavuşuyor. Bulgar basını kış transfer döneminde herhangi bir takımla anlaşamayan deneyimli kanat oyuncusunun Trabzonspor'a imza atacağını duyurdu.

carlos augusto

Novak diretiyor
Muharrem Usta döneminde transfer eidlen ve karakterinin yanısıra performansı ve attığı gollerle dikkat çeken Filip Novak sözleşmesinin son senesinde. Çekyalı futbolcu maaşında iyi bir zam isterken yeni limitin 1.5 milyon euro olmasında diretiyor. Yönetim ise 30 yaşındaki futbolcunun alternatifini aramaya başladı ve Brezilyada buldu. Corinthians forması giyen Carlos Augusto'yu listesine alan Trabzonspor, Brezilyalı futbolcunun kulübüne opsiyonlarla cezbedici bir teklif sunacak. Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.