Trabzonspor'dan Vato Arveladze bombası!

Trabzonspor'dan Vato Arveladze bombası!
Gelecek sezon da ucuz maliyetli oyuncular bularak mücadele etmek istyen Trabzonspor'da çalışmalar başladı. Bordo mavililer Vato Arveladze ile ilgileniyor.

Bu sezon ucuz maliyetli oyuncular transfer edip ligi 4. sırada götüren Trabzonspor'da hedef yeni gençleri takıma kazandırmak. Bordo mavililer fiyatı cep yakmayacak olan oyunculara yönelirken flaş bir isim gündeme geldi: Vato Arveladze.

Majid Hosseini'ye 600 bin dolar, Zargo Toure'ye de 500 bin euro ödeyen Trabzonspor'un en pahalı transferi 1.1 milyon euro ile Anthony Nwakaeme olmuştu. Ekuban satın alma opsiyonu ile kiralanmış, Amiri ise sadece sözleşme ücreti ile takıma katılmıştı. Bu takviyelerle önemli sonuçlar alan ve gelecek sezonun planlamasını çizen yönetim transfer çalışmalarına da start verdi.

Polonya'nın Korona Kielce takımında forma giyen Vato Arveladze'yi izlemeye başlayan Trabzonspor'un kurmayları, scout ekibinden gelecek olan rapora göre harekete geçecek. Ekuban gibi kimsenin beklemediği bir patlamayı yapacak oyuncuların peşinden gitmeyi düşünen Fırtına'da böylelikle Şota ve Arçil'in ardından 3. kez Arveladze soyadı formaya yazılacak.

vato arveladze
 


Vato Arveladze kimdir?


4 Mart 1998 yılında Hamburg'da doğan Vato Arveladze iki ayağını da kullanabiliyor. Santrafor ve forvet mevkilerinde oynayabilen genç oyuncunun menajeri Mino Raiola. Futbola FS 35 Sapekhburto Skola alt yapısında başlayan Vato, Kasımpaşa altyapısında da denendi. Lokomotivi'ye transfer olan genç futbolcu daha sonra Polonya'nın yolunu tuttu. Korona Kielce formasıyla bu sezon 13 maça çıkan Gürcü golcü 5 gol atıp 1 de asist yaptı.

Çok yetenekli
Transferle ilgili olarak gazetemize konuşan Polonyalılar Vato Arveladze'yi öven ifadeler kullandı. Eski futbolcu Przemek Cichon genç golcünün büyük bir takımda oynamak için teklifi kabul edeceğini ancak kulübün ne derece bir bonservis isteyeceğinin belirleyici olacağını aktardı. Gazeteci Mateusz Kaleta ise “Sezona iyi başlamasa da sonrasında açıldı. Gerçekten çok yetenekli bir isim. Geleceği açısından burası ona kurs oldu. Kulübü transfer için nasıl bir bonservis ister bilmiyorum ama geçtiğimiz günlerde başkan onu ucuz bırakmayacaklarını açıklamıştı. Buraya geldikten sonra da Gürcistan Milli Takımı'ndan davet aldı. Onun için her şey çok iyi gidiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.