Trabzonspor Daniel Sturridge'yi kadrosuna katıyor

Trabzonspor Daniel Sturridge'yi kadrosuna katıyor
Trabzonspor forvet transferinde dünyaca ünlü bir isimle imza aşamasına geldi. Bordo mavililer Liverpool ile sözleşmesi sona eren Daniel Sturridge ile her an el sıkışabilir.

Premier Lig'de sezonu ikinci tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran Liverpool ile yollarını ayıran Daniel Sturridge Türkiye yolcusu. Daha önce pek çok kez Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye yazılan İngiliz futbolcu Trabzonspor'a imza atacak. Amerika'da bulunan ve burada çalışmalarını sürdüren Sturridge'nin menajeri ile görüşmede bulunan Fırtına artık imza için saatleri sayıyor.

Takvim'de yer alan habere göre Trabzonspor bugün Sturridge ile sözleşme imzalayacak.

Daniel Sturridge kimdir?
Aston Villa ve Manchester City altyapısında yetiştikten sonra Manchester ekibinin A Takıma yükselen ve ardından Chelsea'ye transfer olan 29 yaşındaki santrfor, 2013'te Liverpool'un yolunu tutmuştu. Bolton, West Bromwich Albion gibi ekiplerde kiralık olarak da top koşturan Sturridge, ocak ayında muhtemel transferiyle ilgili kardeşine bilgi vererek bahis kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle İngiltere Futbol Federasyonu tarafından 6 hafta men cezasına çarptırılmış, cezasının 4 haftası ise ertelenmişti. Liverpool formasıyla 160 maça çıkan Sturridge, söz konusu bu karşılaşmalarda 67 gol attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.