Trabzonspor Daniel Sturridge'yi transfer edecek mi? Önerilen kontrattaki o madde...

Trabzonspor Daniel Sturridge'yi transfer edecek mi? Önerilen kontrattaki o madde...
Bordo mavililerin uzun süredir transferi için uğraştığı Daniel Sturridge'in ek süre talep istemesi sonrası hedef Sörloth olmuş ve Norveçli golcü gece saatlerinde Trabzon'a getirilmişti. Peki Trabzonspor Sturrdige'yi transfer edecek mi? İşte detaylar...

Liverpool ile sözleşmesini feshettikten sonra boşta kalan ve Trabzonspor ile görüşen Daniel Sturridge çeşitli sebeplerle talep ettiği ek sürelerin ardından yönetimin farklı bir karar almasını sağlaamıştı. Sturridge'nin transferi için Boston'da yatıp kalkan Sertaç Güven de uzun süren süreçte İngiliz golcünün bir dediğini iki etmedi ancak anlaşma henüz sağlanamadı.

Parasal konularda hemen hemen anlaşan ve artık imzaya kalan transferde ünlü golcünün sevgilisi için dahi madde vardı. Trabzon'daki yaşama ayak uydurma konusunda çekinceleri olan genç kadın için İstanbul'da kendisine ev tutulacak ve Sturridge kız arkadaşını izinli olduğu günlerde görebilecekti. Ancak deneyimli futbolcu henüz Trabzonspor'a cevap vermedi. Adebayor ile görüşen Trabzonspor çok büyük bir aksilik olmazsa Togolu golcüyü kadrosuna katacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.