Trabzonspor Doğuhan Aral Şimşir'de sona geldi! Menajeri açıkladı...

Trabzonspor Doğuhan Aral Şimşir'de sona geldi! Menajeri açıkladı...
Tescil dönemi başlamadan 3 transferi bitiren Trabzonspor'da bir isim daha imzaya yakın. Bordo mavililer Puchacz sonrasında bu kez de Doğuhan Aral Şimşir'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Genç futbolcunun menajeri de gazetemize yaptığı açıklama ile görüşmeye başladıklarını dile getirdi.

En yakın rakibi İttifak Holding Konyaspor'un 10 puan önünde liderliğini sürdüren Trabzonspor'da transfer çalışmaları da hız kesmiyor. Bordo mavililer Kouassi ile başlattığı operasyonda Edin Visca ve Puchacz'ı kadrosuna katmıştı. Şimdi ise sıra Danimarka'ya geldi. FC Midtjylland'da forma giyen ve U19 takımı ile oynanan maça izlenen Doğuah Aral Şimşir için çalışmalar devam ediyor. İzleme ekibinin çok beğendiği ve Abdullah Avcı'nın da olumlu rapor verdiği genç futbolcu için kulübüyle temaslar sonlanma aşamasına geldi.


 

Biz de niyetliyiz onlar da

Adı daha önce de Süper Lig takımları ile anılan ancak Fırtına'nın bitirme noktasına getirdiği Doğuhan Aral Şimşir için menajeri de açıklamada bulundu ve 'Şu an görüşüyoruz. Bir süredir temas var. İki taraf için de hayırlısı olsun. Trabzonspor da niyetli biz de." ifadelerini kullandı.


Doğuhan Aral Şimşir kimdir?

19 Haziran 2002'de Danimarka'da dünyaya gelen Türk asıllı futbolcu FC Midtjylland'da oynuyor.

Asıl mevkisi sol kanat olan, forvet ve sağ kanat olarak da forma giyebilen Doğuhan, güçlü fiziği ve tekniğiyle dikkat çekiyor.

Danimarka'da HB Köge Altyapısından yetişen genç yetenek 2017'de FC Midtjylland'ın altyapısına katıldı. Burada alt kategorilerde forma giyen Doğuhan Aral, 2021 yılında A takıma yükseldi.

Bu yıl özellikle Uefa Gençlik Ligi'nde oynadığı 4 maçta 5 gol atarak dikkatleri üzerine çeken genç sol kanat bu sezon toplam 13 maçta 9 gol 2 asistle oynadı. Doğuhan Aral, Trabzonspor U19 takımına da 1 gol attı.

Performansıyla Danimarka Milli Takımı'nın alt kategorilerine de sürekli çağrılan futbolcu, U16'da 9 maç (3 gol), U17'de 9 maç (2 gol), U18'de 2 maç ve U19'da 1 maçta şans buldu.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.