Trabzonspor dört koldan saldırıyor!

Trabzonspor dört koldan saldırıyor!
Transfer döneminin son günlerine giren Trabzonspor'da harekat sürüyor. Bordo mavililer Beşiktaş maçı öncesinde bombaları patlatmak ve 5 Ocak'tan bu yana devam eden süreci iyi noktalamak istiyor. Hedefte ise birçok isim var.

Ligin ikinci yarısında iddialı bir kadro oluşturmak istryen Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Bordo mavililer de özellikle Abdülkadir Ömür'ün sezonu kapatmasıyla başlayan 10 numar arayışları daha da hız kazandı. Ayrıca sol bekin yanısıra hem yine 10 numara oynayabilen hem de birkaç pozisyonda daha görev alabilen bir isim için çalışmalar sürüyor. Fırtına'nın gündeminde Stanciu, Bakasetas, Rose ve Yunus Mallı var.

Yunus Mallı: Wolfsburg kariyeri pek parlak olmayan gurbetçi oyuncu Süper Lig'e hern zamankinden daha sıcak bakıyor. Aldığı ücrete iyi bir indirime gitmesi gerekiyor. Trabzonspor onun için önemli bir adım olabilir ancak bu özveriyi göstermesi önemli. Yönetim performans bazlı bir kontrat yapmak adına görüşmeleri sürdürüyor.

Danny Rose: Her ne kadar İngiliz basınında Trabzonspor'u reddettiği yazılsa da İngiliz sol bek için çalışmalar sürüyor. İkna edilebilecek noktaya gelir mi henüz bu konu net değil ancak sonuna kadar gidilmesi planlanıyor. En son maaş konusunda zam kararı alınmıştı. 

bakasetas

Nicolae Stanciu: Slavia Prag'ın 10 numarası için belirlenen bonservisi çok bulan Fırtına temaslarını sonlandırmış değil. Eğer istenen seviyelere gelinirse bu transferin de gerçekleşme ihtimali olabilir.

Anastasios Bakasetas: Şu an gündemdeki en sıcak oyuncu. Alanyaspor ile yaptıkları ortada. Yunan oyuncu ile el sıkışıldı ancak kulübünü de ikna etmek gerekiyor. Bu konuda da görüşmeler devam ediyor. Eğer deneyimli futbolcunun transferi gerçekleşirse Stanciu dosyası rafa kaldırılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.