Trabzonspor - Fenerbahçe maçı İddaa oranları ve tahminleri! Hangi takım favori görüldü

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı İddaa oranları ve tahminleri! Hangi takım favori görüldü
Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasındaki en önemli maç olarak değerlendirilen Trabzonspor - Fenerbahçe derbisi bir kez daha milyonlarca taraftarı ekranlara kilitleyecek. İki takım da rakibini yenerek yoluna devam etmek ve derbi galibiyetiyle moral bulmak istiyor. İddaa Risk Merkezi dev maçın oranlarını da belirledi. Değişen oranlarla birlikte son değerlendirmeler nasıl şekillendi ve mücadelenin favorisi hangi takım? İşte detaylar...

Her hafta sunduğu yüzlerce maçla oynayanlara kazandıran İddaa'da Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinin oranları belli oldu. İlk olarak bordo mavililer için 2,50 ve sarı lacivertliler adına 2,10'dan açılan oranlar sonrasında değişti. Karşılaşmaya dair hangi detaylar bunda etkili oldu sorusunun cevabını sizler için hazırladığımız haberde vermeye çalışacağız. Süper Lig'in 19. haftasındaki en önemli maçın İddaa analizi ile karşınızdayız...

Geçtiğimiz hafta iki takım da son dakikadaki gollerle kaderini belirlemişti. Biri yiyerek diğeri atarak. 1-0 geriye düştüğü Konyaspor deplasmanında 2-1 öne geçen Trabzonspor, rakibinden yediği frikik golü sonrası beraberlikle sahadan ayrılmış ve iki puan kaybetmişti. Sarı lacivertliler ise Göztepe karşısında 1-1 giden mücadeleyi son dakikalarda sarı kırmızılı ekibin kendi kalesine attığı golle galip gelmişti. Bu hafta ise iki takım karşı karşıya gelecek.

Dev maç öncesi Trabzon'da oynanan maçlarda Karadeniz ekibinin üstünlüğü olduğunu gözlemliyoruz. Toplamda ise Fenerbahçe önde. Ayrıca Fırtına 2010-2011 sezonundan bu yana rakibini ne evinde ne de deplasmanda mağlup edemedi.

İddaa programı yayınalndığında Trabzonspor karşısında 2,10'luk oranı ile Fenerbahçe favoriydi. Bordo mavililer ise 2,50'lik orana sahipti.

Ancak bültende değişikliğe gidildi. Şimdi ise 2,20 Trabzonspor, 2,40 Fenerbahçe olarak görülüyor.

Bunun sebepleri ise şunlar;
Trabzon'da çıkan biletlerin bir gün bile dolmadan tükenmesi
Burak Yılmaz'ın temiz çıkar MR'ı
Giuliano'nun sahalardan uzak kalması
Rıza Çalımbay ile evinde yenilmeyen Trabzonspor.

İşte oranlar
trabzonspor - fenerbahçe 28 ocak iddaa oranları

Tahmin: KG VAR
İki takım da gol bulmakta sıkıntı çekmiyor. Karşılıklı sayı bulacaklardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.