Trabzonspor Fenerbahçe maçının PFDK sevkleri bugün! Listede hangi isimler var?

Trabzonspor Fenerbahçe maçının PFDK sevkleri bugün! Listede hangi isimler var?
18 Mart Pazar akşamı oynanan Trabzonspor maçının ardından çıkan olaylar dünyanın gündemine oturmuştu. O günden bu yana gerçekleşmeyen PFDK sevkleri bugün yapılacak. Peki, listede hangi isimler var? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Fenerbahçe'nin 3-2 kazandığı ve şampiyonluk iddiasını sürdürdüğü Trabzonspor maçının ardından çıkan olaylara birçok taraftar ve futbolcu karışmıştı. Mücadele sonrasında iki takımın oyuncuları da dahil olmak üzere birçok personelin de PFDK'ya sevki bekleniyordu ancak görüntülerin farklı noktalardan açılara sahip olması ve karışan kişi sayısının fazlalığı nedeniyle erteleme kararı alınmıştı. Bugün sevkler gerçekleştirilecek. Hangi isimlerin listede yer alacağı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor.

Çok sayıda sevk olacak

Futbolcuların, taraftarların, akreditesi yapılmış birçok personelin dahi karıştığı kavgaların ardından gözler PFDK'ya çevrilmişti. Bugün çıkacak kararla birlikte 10'dan fazla ismin sevk edilmesi bekleniyor. Özellikle oyuncuların durumu merakla takip ediliyor. Çünkü taraftarlara saldıran isimlerin büyük ceza alması gündemde.

PFDK sevkleri listesinde kimler var?

Ev sahibi ekipten Egemen Korkmaz, Muhammed Taha Tepe ve akredite kulüp personellerinin sevk edilmesi bekleniyor. Kanarya'da ise liste kabarık. Jayden Oosterwolde, Bright Osayi-Samuel, Michy Batshuayi, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz ve akreditesi bulunan kulüp perosnelleri.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.