Trabzonspor Fenerbahçe muhtemel 11'leri | Maç hangi kanalda ve saat kaçta

Trabzonspor Fenerbahçe muhtemel 11'leri | Maç hangi kanalda ve saat kaçta
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında bu akşam Trabzonspor evinde Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Kısa süre önce yine Trabzon'da oynanan mücadeleyi bordo mavililer 2-1 yenmiş ve rakibinin üst üste puan kaybedeceği bir sürecin içine itmişti. İki ekibin de amacı 21 Nisan'da oynanacak rövanş maçı öncesinde avantaj yakalamak. Trabzonspor Fenerbahçe maçının muhtemel kadroları ve yayın bilgileri haberimizde.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor, son haftalardaki kötü performansıyla elindeki tek hedef Türkiye Kupası'na sarılan Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk mücadelesinde karşılaşacak iki ekip de sahadan galip ayrılarak İstanbul'daki rövanşa avantajlı gitmek istiyor. Bordo mavililerde Mikel cezalı. Sarı lacivertlilerde ise Ersun Yanal'ın son maçı. Heyecan fırtınası şeklinde geçecek karşılaşmanın hangi kanalda ve saat kaçta olduğu da öğrenilmek isteniyor. Trabzonspor Fenerbahçe maçının muhtemel kadroları ve yayın bilgileri haberimizde.
 


İki takımda da eksikler var

Trabzonspor'da da Fenerbahçe'de de kupa derbisi öncesi eksikler göze çarpıyor. Ev sahibi konumundaki bordo-mavililerde Hosseini ve Ahmet Canbaz yok. Obi Mikel de hafta sonu kırmızı kart gördüğü için bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Pereira'nın ise yedekte başlaması bekleniyor. Kanarya'da ise yokluğu aranan kanat oyuncusu Garry Rodrigues bu önemli randevuya da yetişemiyor. Ayrıca kaptan Emre Belözoğlu da sakatlığını atlatamadı.


Trabzonspor - Fenerbahçe muhtemel 11'leri

TRABZONSPOR: Uğurcan, K.Ahmet, Da Costa, Campi, Novak, Sosa, A.Parmak, Ekuban, Ndiaye, Nwakaeme, Sörloth
FENERBAHÇE: Altay, Isla, Serdar, Falette, Hasan Ali, Gustavo, Ozan, Deniz, M.Ekici, Kruse, Muriç

 

 



Trabzonspor Fenerbahçe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye Kupası'nda iki ezeli rakibi karşı karşıya getirecek olan yarı final ilk maçı saat 20:30'da A SPOR ekranlarından naklen yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.