Trabzonspor Filip Novak ile ilgileniyor

Trabzonspor Filip Novak ile ilgileniyor
Emmanuel Mas'ın ayrılmasının ardından yerli ve yabancı sol bek oyuncularını listesine almaya devam eden Trabzonspor'un son gözdesi FC Midtjylland forması giyen Filip Novak oldu. Çekya vatandaşı olan tecrübeli futbolcunun bonservisini almak isteyen bordo mavililer transferi ucuza kapatmanın yollarını arıyor.

Devam eden Danimarka Ligi'nde zirvede bulunan FC Midtjylland'ın sol bek oyuncusu Filip Novak'a kancayı takan Trabzonspor tecrübeli isim için teklifini iletti. Gelecek sezon sonu bitecek olan sözleşmesinden dolayı çok önemli bir ücret ödemek istemeyen bordo mavililerin Novak'ı diğer adaylara göre daha önde tuttuğu tahmin ediliyor. Tecrübesi ve milli takımdaki kariyeriyle de ön plana çıkan Novak için anlaşma sağlanırsa ligin ikinci yarısından itibaren sol bek Çekyalı oyuncuya teslim edilecek.

4 gol attı
Çekya vatandaşı olan Novak'ın Midtjylland ile Haziran 2019'a kadar sözleşmesi var. Bu sezon 21 maçta toplam 1606 dakika sahada kalan tecrübeli oyuncu, 4 gol atmayı başardı. Rıza Çalımbay'ın da onay verdiği Novak için Trabzonspor'un düşük bir bonservis bedeli önerdiği, transferin gerçekleşmesi halinde bütçenin de sarsılmayacağı belirtildi.

filip novak

Fİlip Novak kimdir?
2008-2009 sezonunda Zlin'de forma giymeye başlayan Novak önce ülkesi takımlarından Jablonec'e ardından 2015-2016 sezonunda da FC Midtjylland'a transfer oldu. Milli takımda da 12  kez forma giydi ve 1 gol attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.