Trabzonspor Fransa'yı takibe aldı

Trabzonspor Fransa'yı takibe aldı
Ünal Karaman'ı göreve getirerek yeni sezondaki ilk hamlesini yapan Trabzonspor transfere de başlamak için kolları sıvadı. Bordo mavililer Ligue 2'den önemli isimleri takibe aldı. Sözleşmesi biten dört futbolcu listede.

Trabzonspor'da ayrılması muhtemel olan futbolcuların yerine yapılacak takviyeler için araştırmalar başladı. Teklif alması halinde gitmesi için kolaylık sağlanacak olan Pereira, orta sahada Kucka veya Onazi, sol açıkta da Olcay'ın yerine isimler belirlendi. Hatta sağ açıkta da Abdülkadir ile birlikte o bölgeyi götürebilecek bir isim kadroya dahil edilebilir.

Şampiyon takımdan 3 yıldız
Bordo mavililer sözleşmesi biten ve ucuz futbolcularla geçireceği transfer sezonunda gözüne Ligue 2'yi kestirdi. Fransa'da sezonu şampiyon tamamlayıp Ligue 1'e yükselen Reims'ten üç futbolcu listeye alındı. Ayrıca Sochaux'tan da bir ön libero radarda. Dört ismin de sözleşmesi bu ay sonunda noktalanıyor.

Sağ beke Romain Métanire
Dönemin başkanı Muharrem Usta'nın iki yıllık daha anlaşma yaptığı Joao Pereira'ya teklif gelmesi halinde yollar ayrılacak. Bu mevki için ilk isim ise Reims'te sezonu tamamlayan Romain Métanire. Fransız futbolcu geçtiğimiz sezon çıktığı 37 maçta 3 asistlik bir performans sergiledi.

Romain Métanire

Ön liberoya Florian Tardieu
Daha önce adı Galatasaray ile adı anılan Florian Tardieu da ön libero adaylarından birisi. Onazi'nin Dünya Kupası sonrası satışına sıcak bakan yönetim, Kucka ile de yolları ayrıabilir. Tecrübeli orta saha oyuncusu Sochaux'ta 36 lig maçında 1 gol atıp 1 asist yaptı.

Florian Tardieu

Sağ açık için Pablo Chavarría
Reims'in bu sezonki şampiyonluğuna doğrudan katkı yapan isimlerden biri olan Arjantinli futbolcunun opsiyon hakkı bulunuyor. Uzatmadığı takdirde Abdülkadir ile birlikte bu bölge için mücadele edebilecek isimler arasında yer alıyor. Çıktığı 38 maçında 14 gol atıp 9 da asist yapan Latin Amerikalı oyuncu santrafor bölgesinde de oynyayabiliyor.

Pablo Chavarría

Sol açığa sambacı Diego
Olcay'ın kulüpten ayrılacak olması ve Castillo'nun nasıl döneceğinin bilinmemesi üzerine bu bölgeye de arayışta bulunan Trabzonspor yine aradığı ismi Fransa'da buldu. Orta saha mevkisinin yanısıra sol kanatta da görev yapabilen Diego uzun süredir oynadığı kulübünden farklı ülkelere gitmek ve daha çok para kazanmak için takımdan ayrılabilir. Ligue 2 performansı göz kamaştıran Brezilyalı yıldız 34 maçta 9 attı ve 14 de asist yaptı.

diego reims

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.