Trabzonspor Galatasaray maçı Canlı İzle Bein Sports 1 linki | Donmadan internetten

Trabzonspor Galatasaray maçı Canlı İzle Bein Sports 1 linki | Donmadan internetten
Süper Lig'in 13'üncü haftasında dev bir mücadele futbol severleri bekliyor. Zirve mücadelesi veren Trabzonspor evinde Galatasaray'ı konuk ediyor. Bordo mavililer rakibini yenerek Sivasspor'u takibini sürdürmek amacında. Karşılaşmanın yayın bilgileri de merak ediliyor. Trabzonspor Galatasray maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 linki haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin iki dev kulübü Trabzon'da karşı karşıya geliyor. Süper Lig'de ikinci sırada bulunan Trabzonspor'un konuğu Galatasaray. Bordo mavililer dün Kasımpaşa'yı yenerek bir maç fazlasıyla puan farkını 5'e çıkaran Sivasspor'u takibini sürdürmek amacında. Aslan ise son dönemde aldığı kötü sonuçların üzerinden üzdüğü taraftarına bir hediye vermek ve buzları eritmek istiyor. Ligin ilk yarısındaki kalan maçlara moralli çıkmak isteyen iki ekibin mücadelesi nefes kesecek. Milyonlarca taraftar da karşılaşmanın sonucunu merak ediyor ve bunun için maçı izlemek istiyor. Trabzonspor Galatasaray maçı canlı izle ve Bein Sports 1 izle linki haberimizde. Ayrıca Trabzonspor Galatasaray maçı muhtemel 11'leri ve kadrosu da bu sayfada.
 


Trabzonspor Galatasaray maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in sonucu en çok merak edilen mücadelesi olan Trabzonspor Galatasaray maçı saat 19:00'da başlayacak ve beIN SPORTS 1 HD'den canlı yayınlanacak.

trabzonspor galatasaray kadro


Trabzonspor Galatasaray maçı internetten izle

Kritik mücadele şüphesiz iki takım taraftarları kadar diğer kulüplere gönül veren futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Bunun için milyonlarca kişi mücadeleyi takip etmenin yollarını arıyor. Trabzonspor Galatasaray maçı internet üzerinden donmadan seyredilebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken sadece birkaç adımla birlikte üyelik almaktır.


Trabzonspor Galatasaray İddaa oranları ve tahminleri

Bu akşam karşılaşacak iki ekibin mücadelesinde İddaa severler de para kazanmak istiyor. Hazır kupon ve banko kupon arayanlar söz konusu maçın oranlarını merak ediyor. Trabzonspor Galatasaray maçı için İddaa oynamak isteyen okuyucularımıza Gazete Damga ekibi olarak tahminimizi 1 olarak veriyoruz. Fırtına bu maçtam galip ayrılır. İddaa Risk Merkezi de ev sahibine verdiği 2.00 oranla favorisini belirledi. Galatasaray'ın oranı 2.60 olurken beraberlik oynayanlar ise 2.95 kazanacak.
 


Trabzonspor Galatasaray beIN Sports 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Trabzonspor Galatasaray maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.

 


Trabzonspor Galatasaray maçı öncesi OPTA istatistikleri

Galatasaray ile Trabzonspor, Süper Lig'de 92 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray bu maçların 41'ini kazanırken, Trabzonspor 30 galibiyet elde etti (21B).
Evinde Galatasaray ile karşılaştığı son beş lig maçının dördünü (1M) ve son üç maçının tamamını kazanan Trabzonspor, Aralık 1984'ten bu yana rakibine karşı en uzun galibiyet serisini yaşıyor (6 maç).
Süper Lig'de Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye karşı iç sahada dört maçtır kazanan Trabzonspor, en son Mart 1991'de rakiplerine karşı daha uzun bir galibiyet serisi elde etmişti (7 maç).
Ligde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a karşı son beş maçının ikisini kazanan Galatasaray (2B 1M), aynı sayıda galibiyeti bundan önceki 17 maçta elde etmişti (5B 10M).
Süper Lig'de iki maçtır gol yemeyen Trabzonspor, en son Aralık 2017'de daha uzun bir seri elde etmişti (3 maç).
Bu sezon ligde maçların ilk yarılarında Fenerbahçe'nin (12) ardından en fazla gol atan takım Trabzonspor (10). Galatasaray ise ilk yarılarda ligin en az gol yiyen takımı (1). İki takım arasında oynanan maçlarda atılan son sekiz golün altısı ilk yarılarda geldi.
Trabzonspor ve Galatasaray arasında oynanan son dokuz resmi maçta toplam 10 kırmızı kart çıkarken, bu kartların yedisi Trabzonspor'a gösterildi.
Bu sezon ligde öne geçtiği maçlarda en fazla puan kaybeden takım olan Trabzonspor (9), iç sahada öne geçtiği beş maçta da yenilgi yüzü görmedi (4G 1B).
Bu sezon Süper Lig'de en fazla gole katkı yapan oyuncu, Trabzonspor forması giyen Alexander Sörloth (11 - 7 gol & 4 asist).
Süper Lig'de bu sezon, Caner Erkin ile birlikte yaptığı asistlerle takımına en fazla puan kazandıran iki oyuncudan biri Galatasaraylı Ömer Bayram (3 asist - 5 puan).

 


Trabzonspor Galatasaray muhtemel 11'leri

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, K. Ahmet, Hüseyin, Gaston Campi, Hosseini, Sosa, Obi Mikel, Nwakaeme, Yusuf Sarı, Sorloth

Galatasaray: Muslera, Ahmet, Donk, Marcao, Mariano, Nagatomo, Lemina, Seri, Ömer, Feghouli, Adem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.