Trabzonspor Gazişehir Gaziantep FK maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Trabzonspor Gazişehir Gaziantep FK maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Son haftaların formda ekibi Trabzonspor, ligin önemli takımlarından Gazişehir Gaziantep FK'yı evinde konuk ediyor. Karşılaşmayı binlerce taraftar tribünde ve televizyonda takip edecek. Trabzonspor Gazişehir Gaziantep FK maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 izleme seçenekleri haberimizde.

Milli ara öncesinde Çaykur Rizespor'u deplasmanda 2-1 yenerek puan tablosunda üst sıralara yükselen ve zirveyle puan farkını kapatan Trabzonspor bugün Gazişehir Gaziantep FK ile Trabzon'da karşı karşıya gleiyor. Ünal Karaman'ın öğrencileri bir engeli daha aşarak hem 3 puanı hanesine yazdırmak hem de Krasnodar maçı öncesinde moral bulmak amacında. Trabzonspor Gazişehir Gaziantep FK maçı Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri bu sayfada bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında Fırtına kritik bir mücadeleye çıkıyor. Ünal Karaman'ın öğrencileri milli aranın ardından Sumudica'nın diri futbol oynattığı Gaziantep FK ile Trabzon'da kozlarını paylaşacak. Saat 17:30'da başlayacak ve beIN SPORTS'tan canlı yayınlanacak maçı Özgür Yankaya yönetecek. UEFA Avrupa Ligi maçından önce galibiyetle sahadan ayrılmak amacında olan Karadeniz temsilcisinde Onazi, Ekuban ve Andülkadir'in sakatlığı bulunurken Mikel'in durumu maç saatinde belli olacak.
 

Trabzonspor Gazişehir Gaziantep FK beIN SPORTS 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Trabzonspor Gazişehir Gaziantep FK maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.

trabzonspor 2019-2020 sezonu
 


Tarihte ilk

Gaziantep FK ile bugüne kadar Ziraat Türkiye Kupası’nda 3 kez karşı karşıya gelen Trabzonspor, yarın oynayacağı maçla rakibiyle ligde ilk kez mücadele edecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 3 maçta Trabzonspor'un 2 galibiyeti bulunurken, 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor bu maçlarda 7 gol atarken, kalesinde 4 gol gördü.

trabzonspor beşiktaş


Mikel yerine Doğan

Trabzonspor’da sakatlıkları bulunan Abdülkadir Ömür, Caleb Ekuban ile Ogenyi Onazi bu maçta forma giyemeyecek. Hafta içerisinde sakatlanan ve tedavisi devam eden Mikel’in durumu ise yapılacak son kontrollerin ardından netlik kazanacak. Teknik direktör Ünal Karaman’ın, ligde son oynadıkları Çaykur Rizespor maçında sahaya sürdüğü ilk 11’de tek değişikliğe giderek Mikel’i riske etmeyerek bu oyuncunun yerine Doğan’a forma vermesi bekleniyor.


Trabzon'da geçit yok

Şenol Güneş Stadı’nda son 8 lig maçında kaybetmeyen Fırtına, yarın Gaziantep’i de eli boş göndererek 242 günlük iç sahada yenilmeme serisini sürdürmeyi hedefliyor. Karadeniz ekibinin iç sahada bileği bükülmüyor. 17 Şubat 2019'daki 2-0'lık Alanyaspor mağlubiyetinin ardından ligde iç sahada oynadığı maçlarda kaybetmeyen bordo-mavililer, 2018-19'da Akhisarspor'u 2-1, Antalyaspor'u 4-1, Yeni Malatyaspor'u 2-1, Kayserispor'u 4-2, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederken, bu dönem de Yeni Malatyaspor'u 2-1 yendi, G.Birliği ile 2-2 kalıp, Beşiktaş'ı 4-1'le geçti. Fırtına 8 maçlık seride 7 galibiyet alırken, bir kez sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavililer, yarın Gaziantep FK ile oynayacağı karşılaşmada da saha avantajı ile galibiyete uzanmak ve zirve yarışında söz sahibi olmak istiyor.


8 maçta tek beraberlik

Fırtına evinde 17 Şubat 2019'da aldığı son mağlubiyetin ardından ligde sahasında 8 ve deplasmanda 11 olmak üzere toplam 19 maça çıktı. Bu periyotta tek mağlubiyet alan bordo-mavililer, iç sahada deplasmana göre daha az müsabakaya çıkıp, daha çok puan topladı. İç sahada 8 maçta 22 puan, deplasmanda ise 11 maçta hanesine 20 puan yazdırabildi. Bordo-mavili takım bu dönem ilk 7 haftalık bölümünde ise evindeki 3 maçın 2'sini kazanıp birinden beraberlikle ayrılarak 7 puan, deplasmanda 4 maçta 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 2 beraberlikle 5 puan aldı.


Sörloth için çağrı

Sezon başında Crystal Palace'tan 2 yıllığına 750 bin euro karşılığında kiralanan Sörloth'un kontratında da ipler Trabzonspor'un elinde. Taraftarlar, yönetimine "Bonservisini alalım" çağırısı yapıyor. Yönetim, 6 milyon euro'yu gözden çıkarırsa Norveçli futbolcuyu alabilecek. 23 yaşındaki santrfor, gelecek sezon resmi maçların yüzde 50'sinde oynarsa 'kesin transfer maddesi' devreye girecek. Yıllık 1.5 milyon euro garanti ücret alan Sörloth, Karadeniz ekibinde mutlu olduğunu dile getiriyor.


Novak 61. kez!

Trabzonspor'un Çek oyuncusu Filip Novak, Gaziantep FK karşılaşmasında görev alması halinde resmi maçlarda 61. kez bordo-mavili forması giyerek 'plaka' demiş olacak. Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor'un evinde Gaziantep FK oynanacağı olan maç, bordo-mavililerin savunmacısı Filip Novak için ayrı bir anlam taşıyor. Çek oyuncu, söz konusu müsabakada görev alması halinde resmi mücadelelerde 61. kez bordo-mavili forma giyerek 'plaka' diyecek. 2017-2018 sezonunun ara transfer döneminde bordo-mavililere Danimarka'nın Midtjylland takımında transfer olan Novak, bugüne kadar Süper Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa kupası maçlarında 60 kez Trabzonspor forması giydi. Ligde 51 karşılaşmada sahaya çıkan başarılı futbolcu, 9 gol atarak en golcü savunma oyuncusu oldu. Ziraat Türkiye Kupası'nda 3, UEFA Avrupa Ligi'nde de 6 maçta görev alan Novak, her iki kulvarda da 1'er gol kaydetti.


Sakatlığı geçti

Süper Lig'in 7. haftasında oynanan Çaykur Rizespor maçının 31. dakikasında sağ kasık bölgesinden sakatlanarak oyundan çıkarılan Filip Novak, milli takıma da gitmemiş ve tedavi görmüştü. Kısa zamanda toparlanan 29 yaşındaki oyuncu, Teknik Direktör Ünal Karaman'ın görev vermesi halinde Gaziantep FK mücadelesinde sahada olacak.


Değerini yükseltti

Trabzonspor'un Çek futbolcusu Filip Novak'ın değeri de her geçen gün artıyor. Bordo-mavili takıma 1 milyon 900 bin Euro'ya transfer olan oyuncunun ortaya koyduğu başarılı performansların ardından bugünkü piyasa değeri de 4 milyon Euro'ya yükseldi. Karadeniz ekibi ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Novak ile bordo-mavili yönetimin görüşmeleri sürüyor. Tecrübeli savunmacıdan memnun olan Ağaoğlu yönetimi, yeni kontrat imzalamak için futbolcunun menajeriyle aradaki ufak pürüzleri gidermeye çalışıyor.


Harekata destek

Trabzonspor, tüm kulüplerimiz gibi Barış Pınarı Harekatı'na büyük destek vermiş, Mehmetçik'e moral niteliğinde mesaj ve paylaşımlar yayınlamıştı. Son olarak bordo-mavili kulüp, tesislerdeki binaya Türk Bayrağı, Atatürk posteri asarak mesajını iletti. Bugün oynanacak Gaziantep mücadelesinde de bu tavrın süreceği, yönetimin yanı sıra taraftarların da özel organizasyonlar için çalıştığı öğrenildi.


Maç öncesi bililinmesi gerekenler


Gaziantep FK, Trabzonspor'un Süper Lig tarihinde karşılaşacağı 60'ıncı takım olacak. Bordo mavililer, daha önce rakip olduğu 59 takımı da en az bir kez mağlup etmeyi başardı.

Evinde oynadığı son sekiz Süper Lig maçının sadece birinde puan kaybeden Trabzonspor (7G 1B), bu süreçte tüm rakiplerine az ikişer gol attı (toplam 22 gol).

Süper Lig'e bu sezon yükselen Gaziantep FK, ilk deplasman maçında Fenerbahçe'ye 5-0 yenildikten sonra çıktığı iki dış saha karşılaşmasında mağlup olmadı (1G 1B).

Bu sezon Süper Lig'de oynadığı yedi maçta da gol yiyen üç takımdan ikisi Trabzonspor ve Gaziantep FK (Kayserispor ile birlikte).

Süper Lig'de şu ana kadar en düşük topla oynama yüzdesi yakalayan (%37,7), en az ikili mücadele kazanan (339) ve rakip ceza sahasında topla en az buluşan (87) takım Gaziantep FK.

Süper Lig'in ilk yedi haftasında kafayla en fazla gol atan iki takımdan biri Trabzonspor (4; Alanyaspor ile birlikte).

Bu sezon Süper Lig maçlarının ilk yarılarında en fazla gol atan iki takım Trabzonspor ve Gaziantep FK (yedişer gol).

Trabzonspor forveti Alexander Sörloth, Süper Lig'de çıktığı son dört maçta da gol katkısı yapmayı başardı (3 gol & 2 asist).

Süper Lig'in ilk yedi haftasında en fazla ikili mücadele kazanan oyuncu Jose Sosa (62).

Bu sezon Gaziantep FK formasıyla Süper Lig'de en fazla gol atan oyuncu olan Patrick Twumasi (4 gol), çıktığı iki deplasman maçında da rakip fileleri havalandırdı (vs Sivasspor & Rizespor).
 


Trabzonspor Gazişehir Gaziantep FK muhtemel kadrolar


Trabzonspor: Uğurcan - Pereira, Hüseyin, Hosseini, Novak, Sosa, Doğan, Abdulkadir Parmak, Kamil Ahmet, Nwakaeme, Sörloth

Gaziantep FK: Lodygin, Djilobodji, Tosca, Maranhao, Oğuz Ceylan, Kana Biyik, Furkan, Chibash, Twumasi, Koyade, Muhammet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.