Trabzonspor gemileri yaktı! 3 isim yolda...

Trabzonspor gemileri yaktı! 3 isim yolda...
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Bordo mavililer iki ismi bu akşam kente getirirken forvet için de temaslar sürüyor.

Salı akşamı Şampiyonlar Ligi play-off turunda Kopenhag ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da transfer tüm hızı ile sürüyor. Bordo mavililer bir süredir temaslarını sıklaştırdığı Marc Bartra'da mutlu sona ulaşırken Visca'nın sakatlığı sonrasında takıma kazandırılması için hamle yapılan Mountasser Lahtimi için de her konuda anlaşılmaya varıldı. Roma'nın santrforu Eldor Shomurodov için de girşimler devam ediyor.



Uzun sürdü ama bitti

Aylardır sağ stoper arayışındaki Trabzonspor bugüne kadar birçok isimle görüştü ancak sonuca ulaşamadı. Marc Bartra da listedeki yer almasına rağmen ilk etapta bordo mavililere sıcak değildi. Geçen süreçte hem Real Betis hem de menajerleriyle irtibatını güçlendiren Fırtına, son hamleyi yaptı. Fanatik'ten Safa Can Konuksever'in haberine göre Karadeniz temsilcisi yeşil beyazlılara 2 taksit halinde olmak üzere 1 milyon 350 bin euro ödeyecek. Bartra'nın da 2 milyon euro garanti ücret ve çeşitli bonuslar alması bekleniyor. KAP'a yapılacak açıklamada bonus bilgilerine yer verme zorunluluğu bulunmazken oyuncuyla 3 yıllık anlaşma yapılması bekleniyor. İspanyol futbolcu bu akşam 18.00 sıralarında Trabzon'da olacak.


marc bartra

Faslı süper yetenek geliyor

Edin Visca'nın Hatayspor maçında sakatlanmasından sonra bu bölgede de bir oyuncuya ihtiyaç duyan Trabzonspor'da kısa süre içerisinde karar verilmesi gerekiyordu. Çünkü sezon devam ederken mevcut yabancı kuralı nedeniyle kontenjanı dolu olan bordo mavililer rotayı 21 yaşındaki Mountassir Lahtimi'ye çevirdi. Şu an Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda Fas Milli Takımı'nın formasını giyen genç yıldızı takıma monte etme çalışmaları başlayacak. Kısa sürede verim almak istenen Lahtimi de bu akşam 19.05'te Trabzon'a inecek.


Mountassir Lahtimi


 

Eldor Shomurodov'da ısrar sürüyor

Andreas Cornelius'un yanına net bir santrfor isteyen Abdullah Avcı yönetime geçen sezon Roma eşleşmesindeki performansıyla dikkat çeken Eldor Shomourodov'u istediğini söyledi. Bologna'nın da devrede olduğu Özbek oyuncu için Şampiyonlar Ligi kozu ile giden ve satın alma opsiyonu konusuna daha sıcak bakan Trabzonspor bu transferde öne çıktı. Henüz bitme aşamasına gelmese de yıldız forvet bordo mavili formayı giyebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.