Trabzonspor Guelor Kanga ile yeniden pazarlık masasına oturacak

Trabzonspor Guelor Kanga ile yeniden pazarlık masasına oturacak
Sezonu şampiyon tamamlamak adına tüm varlığını ortaya koyan Trabzonspor'da transfer çalışmaları da sürüyor. Gelecek sezon takıma direkt katkı verecek ve isabet yüzdesi yüksek isimlere yönelen bordo mavililer uzun zamandır gündeminde buluann Guelor Kanga ile bir kez daha pazarlık masasına oturacak.

Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa için en güçlü aday konumunda bulunan Trabzonspor'da transfer çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Kolları sıvayan ve uzun süredir de gündemindeki isimlerle temas halinde olan bordo mavili ekibin kurmayları sözleşmesi sona eren Kanga ile yeniden temasa geçti. Ndiaye'nin kontratı sonrasında satın alma yapmayacak Fırtına, Gabonlu oyuncuyu bu mevkiye transfer edecek.

Görüşmeler başladı
Daha önce birçok kez görüşülen ce şartların oluşması halınde girişimlerin mutlu sona ulaşacağı yönünde söz alan Başkan Ağaoğlu ve ekibi artık bu sürece nokta koymak istiyor. Karadeniz temsilcisinin transfer listesinin ilk sırasında Guelor Kanga var. 29 yaşında yıldız oyuncunun Sparta Prag ile sözleşmesi sona erdi. Merkez orta saha ve 10 numara pozisyonunda görev yapabilen yıldız oyuncunun Transfermark'taki değeri 3,5 milyon Euro.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.