Trabzonspor Halil Dervişoğlu için pusuda

Trabzonspor Halil Dervişoğlu için pusuda
Gelecek sezon yerli oyuncuların daha da fazla önem kazanacağı Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Trabzonspor, Halil Dervişoğlu için de girişimde bulunabilir. Brentford'da forma giyen genç oyuncu eğer takımı Premier Lig'e yükselirse kiralık olarak bordo mavili formayı giyebilir.

Sparta Rotterdam'dan uzun uğraşlar vermesine rağmen transfer edemediği Halil Dervişoğlu'nun peşini bırakmayan Trabzonspor, golcü oyuncuyu takibini sürdürüyor. Bordo mavililer ilk maçını Swansea karşısında 1-0 kaybeden Brentford eğer evinde turu geçip Premier Llg'e de yükselirse kiralık olarak memleketine gelebilir. Hücum hattındaki Watkins, Benrahma ve Mbuemo'nun yüksek bedelle satılması halinde yine sükseli isimleri takıma getirmeyi planlayan kırmızı beyazlı ekipte Halil'in durumu da bu gelişmeye göre değişkenlik gösterebilir. Eğer kulüp Championship'te kalırsa Halil takımın golcülerinden biri olmaya devam edecek gibi görünüyor. İkinci maç 29 Temmuz'da oynanacak.

Özellikle yabancı kısıtlamasının getirilmesi sonrasında daha da değerlenen yerli oyuncu kontenjanına iyi isimler transfer etmek isteyen Fırtına için Halil Dervişoğlu da daha önce yaptığı açıklamalarda bir gün Trabzon'da oynamayı hayal ettiğini söylemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.