Trabzonspor Halil Dervişoğlu'ndan vazgeçmiyor

Trabzonspor Halil Dervişoğlu'ndan vazgeçmiyor
Trabzonspor'un dün akşam saatlerinde Sparta Rotterdam yöneticileriyle bir araya geldiği ve yine anlaşamadığı Halil Dervişoğlu'ndan vazgeçmeye niyeti yok.

Yeni sezondaki santrafor çalışmalarını sürdüren Trabzonspor Sparta Rotterdam ile şampiyonluk sevinci yaşayan ve Eredivisie'ye yükselme başarısı gösteren Halil Dervişoğlu'nu listesine almıştı. İlk görüşmede olumsuz yanıt alan bordo mavililer dün Mehmet Yiğit Alp önderliğinde ikinci kez Hollanda ekibinin kapısını çaldı ancak yine anlaşma sağlanamadı. Aradaki farkın adeta uçurum olduğunu söyleyen Sparta Rotterdam Sportif Direktörü Henk van Stee aradaki farkın uçurum olduğunu dile getirip; "Halil'in duygusal bağını anlıyoruz ancak önceliğimiz Sparta" açıklamasında bulundu. Ancak yönetim vazgeçmiyor. Halil için yeni formüller ve ödeme planı masaya yatırılacak.

Trabzonspor'da oynamak istemesi avantaj
Hollanda'da doğup büyüyen ancak Trabzonspor aşkını hep yaşayan Halil Dervişoğlu'nun ilk tercihi hep kulübü oldu. Advocaat'ın istediği Fenerbahçe'yi de elinin tersi ile iten 19 yaşındaki gurbetçi oyuncu tuttuğu takımın devreye girmesiyle Rotterdam'dan ayrılmak için her şeyi yaptı. Baba Muzaffer Dervişoğlu da bu defteri kapatmış değil. Twitter'dan; 'İnadımız inat' açıklamasında bulunan baba Dervişoğlu'na destek yağdı.

Tekrar görüşme olacak
Trabzonspor'un bir kez daha Sparta Rotterdam yöneticileriyle bir araya geleceği, çeşitli bonuslar ve ödeme planındaki kolaylıklarla Halil'i de koz olarak kullanıp ikna için uğraşacağı öğrenildi. Hollanda basınındaki haberlere göre Kırmızı beyazlılar 2.5 milyon avro bonservis bedeli isterken Trabzonspor ise 700 bin avro önerdi. Halil transferi daha uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.