Trabzonspor Halil Dervişoğlu'nu takipte

Trabzonspor Halil Dervişoğlu'nu takipte
Yaz aylarında yaptığı Hollanda seferlerinden sonuç alamayan Trabzonspor, Halil Dervişoğlu için bu kez İngiltere'yi takipte. Bordo mavililer genç futbolcu ile yakından ilgilenerek gelecek sezon kadrosuna katabilir.

Süper Lig'in lideri Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Bordo mavililer yerli kontenjanı sebebiyle Avrupa'nın birçok ülkesine çıkarma yaparken Halil Dervişoğlu'nu da gündemden düşürmüyor. Sezon başında Rotterdam yollarını aşındıran ancak Sparta'nın istediği bonservis bedeli sebebiyle geri adım atan Fırtına, genç oyuncuyu Brentford'a kaptırmıştı. Halil de sezonun ortasından bu yana İngiliz ekibninn formasını giyiyor.

Hollanda'daki başarılı kariyerinin ardından İngiltere'de istediği süreyi bulamayan ve Brentford'un yıldız isimlerinin arkasında kalan 20 yaşındaki santraforun aynı zamanda sol açıkta da oynamasından dolayı iyi bir alternatif olarak değerlendirildiği öğrenildi. Ailece Trabzonsporlu olduklarını her fırsatta söyleyen Halil'in gelecek sezon kiralanması konusunda girişimler başlayabilir. Brentford'un kısa süre sonra yeniden başlayacak olan Championship'te Premier Lig şansı da bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.