Trabzonspor iç ve dış transferde atağa kalktı! 25 Mayıs Pazartesi transfer haberleri...

Trabzonspor iç ve dış transferde atağa kalktı! 25 Mayıs Pazartesi transfer haberleri...
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer almaya hazırlanan Trabzonspor'da iç ve dış transfer için düğmeye basıldı. Şampiyonluk kovalayacak kadroyu kurabilmek için uğraşan Fırtına, diğer yandan da gençleri de kadrosuna katarak gelecğini inşa etmek adına her şeyi yapıyor. İşte iç ve dış transferdeki son durum...

Süper Lig'in kalan 8 haftasında alacağı maksimum puanla şampiyonluğa ulaşmak isteyen Trabzonspor'da diğer taraftan transfer çalışmaları da sürüyor. Bordo mavililerde mevcut kadronun en önemli parçalarından Sosa, Novak ve Pereira'nın takımda kalmasının yanıısra yeni katılacak isimler için de yoğun mesai harcanıyor. Ayrıca birçok isim de Avrupa kupalarında yer almayı garantileyen Fırtına'ya her geçen gün yeni isimelr yazılıyor. Basında yer alan haberlere göre derlediğimiz 25 Mayıs Trabzonspor transfer haberleri turu başlıyor...

Jose Sosa, Filip Novak ve Joao Pereira
Trabzonspor taraftarını en çok merak ettiği konuların başında üç futbolcu geliyor. İç transferin olmazsa olmazı olarak görülen oyuncular için bordo mavililerin şu ana kadar sözleşme imzalamaması farklı iddiaları da beraberinde getirdi. Yönetim Sosa ve Novak ile kesin olarak devam etmek istiyor. Aylardır süren görüşmeler koronavirüs sürecinde biraz sekteye uğradı. İki futbolcu da Trabzonspor'a karşı aynı düşüncede ancak rakamsal olarak aynı seviyeye gelmeleri önemli. Hatta Novak'ın ev baktığı dahi söylendi. Bu hafta içinde yine görüşme yapılması gündemde. Pereira ise farklı bir noktada. Maç başı endeksli bir kontrat önerilebilir. Şu ana kadar herhangi bir görüşme yapılmadığı, kalan karşılaşmalardaki formuna göre sözleşme revize edilebileceği dile getirildi. Hosseini'nin sözleşmesi uzatıldı.

Salih Kavrazlı'nın sözleşmesi yenilenecek
Altınordu'dan alındıktan sonra resmi maçlara çıkamayan Salih Kavrazlı'nın ne zaman takımla ne zaman antrenmanlara başlayacağı merak konusuydu. 61saat'ten Hasan Tüncel'in haberiner göre tartışmalı bir süreçten sonra imza attığı ve taraftarı olduğu kulübünde forma giymek için her şeyi göze alan gen. santrafor çalışmalarını sürdürüyor. Kendisine izin verilen sürede antrenmanlarını aksatmayan Salihi İngilizce kursalarına da başladı. 10 gün içerisinde de yeni bir sözleşme imzalayacak.

Djordje Despotovic Rusya'da mı kalacak?
Transfer sezonu başlamamasına rağmen adı geçen isimlerden biri de Orenburg'un forveti Despotovic oldu. Sırp golcü sosyal meydada Türkiye'de kendi hakkında yazılan haberi paylaşsa da farklı gerçekler olduğu konuşuluyor. Rusya'da spor medyaası özellikle CSKA ile adı anılan 29 yaşındaki golcü için alacağı ücreti dahi yazmıştı ancak yalanlama geldi. Lokomotiv Moskova ve Rostov'un da devrede olduğu belirtildi.

Rahmi Anıl Başaran bitti
Balıkesirspor'un bu sezon beklentilerin üzerinde bir durumda olmasının en büyük etmenlerinden biri genç santrafordu. Ahmet Ağaoğlu döneminde genç oyunculara yönelen Trabzonspor, 19 yaşındaki santraforun işini bitirdi. Bayramdan sonra imzalar atılacak ve kalan maçlar oynandıktan sonra Rahmi Anıl bordo mavili formayı giyecek..

Cenk Özkaçar bombası
Bu sezon başında TFF 1. Lig'den Atakan, Salih, Erce ve Fıratcan'ı kadrosuna katan Fırtına'nın yeni hedeflerinden biri de Cenk Özkaçar. Altay'ın stoperi Karacabey döneminden bu yana izleniyor ve raporlar çok olumlu. Milli takımın kısa sürede değişilmez isimlerinden biri olmasıan kesin gözle bakılıyor. Trabzınspor'un Altay ile oynadığı maçta da kendini gösteren genç stoper için hata yapılmak istenmiyor.

Lorenzo Melgarejo'nun menajeri doğruladı
Kariyerini 2013 yılından itibaren Rusya'da sürdüren Lorenzo Melgarejo için geçtiğimiz haftalarda Trabzonspor'a transfer olacğaı yönünde söylentiler çıkmıştı. Menajeri aynı zamanda Oscar Cardozo'nun da temsilcisi olan Pedro Aldave, oyuncusuna Türkiye'den ilgi olduğunu dığruladı.

Jaloliddin Masharipov sürprizi
Daha önce Maccabi Tel Aviv'de teknik direktörlük yapan Şota Arveladeze'nin önerisiyle Anthony Nwakaeme'yi alan Trabzonspor, iki sezondur Nijeryalı futbolcunun verdiği katkılarla ayakta duruyor. Gürcü antrenör bu kez kendi takımından Jaloliddin Masharipov'un alınması için görüş bildirdi. Yönetimin gözünde kredisi bulunan Arveladze'nin bu talebi karşılık bulabilri. Sol kanatta oynayabilen Özbek oyuncunun güncel değeri 1.4 milyon euro.

Yerli kontenjanına takviye
TFF'nin yabancı oyunculara getireceği kısıtlama karşısında da hazırlıklarını sürdüren yönetim yerli isimlere de kanca attı. Göztepe'de kiralık olarak oynayan Serdar Gürler'in yanısıra Alparslan Öztürk de listede. İki oyuncu da birçok bölgede forma giyebiliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.