Trabzonspor için Fas'tan Montasser Lahtimi iddiası!

Trabzonspor için Fas'tan Montasser Lahtimi iddiası!
Son şampiyon Trabzonspor yeni sezonda topladığı 6 puanla yoluna kayıpsız devam ederken transfer çalışmaları da sürüyor. Bordo mavililerin son olarak Montasser Lahtimi ile ilgilendiği öne sürüldü.

Yeni sezonda şampiyonluk unvanını korumak isteyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda hareket eden yönetimin listesinde birçok isim bulunurken gündeme gelen son oyuncunun Montasser Lahtimi olduğu öne sürüldü.

DMSport'un haberinegöre FUS Rabat'ta forma giyen ve gerid ekalan sezonda 21 maça çıkıp 6 gol ve 5 asist üreten genç kanat için TFF'nin yürürlüğe koyduğu kontenjan kullanılacak. Ancak Lahtimi için tek talip bordo mavililer değil. Zamalek ve Esperance Sportive de Tunis de kendisini kadroya katmak istiyor.



Montasser Lahtimi kimdir?

1 Nisan 2001'de Fas'ta doğan Montasser Lahtimi, FUS Rabat alt yapısında fubtola başladı ve burada profesyonel oldu. 21 yaşındaki futbolcu forvet ve kanat mevkilerinde oynayabiliyor. Botola Pro Lig'in en önemli oyuncularından biri olarak kabul ediliyor. Transfermarkt değeri 400 bin euro. Kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.