Trabzonspor iki transferi bitirdi: Fıratcan Üzüm ve Yusuf Sarı

Trabzonspor iki transferi bitirdi: Fıratcan Üzüm ve Yusuf Sarı
Gelecek sezon yapılanmasında genç futbolculara yer vermek isteyen Trabzonspor'da Yusuf Sarı ve Fıratcan Üzüm ile anlaşmaya varıldı.

Sahip olduğu ekonomik yapıda yüksek ücretli transfer yapamayacak Trabzonspor'un rotası gençlere yöneldi. Sezon ortasında gelen yasakla birlikte imza attırılamayan Yusuf Sarı ile kesin anlaşmaya varıldı. Ayrıca Eskişehirspor'un kanat oyuncusu Fıratcan Üzüm de kadroya katıldı. Peki Yusuf Sarı ve Fıratcan Üzüm kimdir? İşte detaylar...

Trabzonspor transfere hızlı başladı. Bordo mavililer Marsilya altyapısında yetişen ve Celemont Foot'ta da oynayan Yusuf Sarı ile ön protokol imzaladı. Bu sezon Ligue 2'de 9 maç oynayan genç futbolcu eğer kulübünün inadı kırılırsa imza atacak. Ayrıca sezon sonunda sözleşmesi sona eren Fıratcan Üzüm de Fırtına ile anlaştı.


Eskişehir'de tepki var!

Karadeniz temsilcisinin Fıratcan ile yaptığı anlaşma sonrasında Eskişehirspor taraftarları tepki gösterdi. Genç futbolcunun takımda kalmasını isteyen kırmızı siyahlılar transferinin yeni bir kontrat sonrası gerçekleşmesi gerektiğini savundu.

yusuf sarı


Yusuf Sarı kimdir?

Fransa'nın Provence-Alpes-Côte d'Azur bölgesine bağlı Bouches-du-Rhône ilinde bulunan bir komün olan Martigues'te doğan Yusuf Sarı futbola Marsilya altyapısında başladı. Ligue 1 ve Ligue 2'de toplamda 10 maça çıkan genç futbolcu, gol veya asist üretemedi. Türkiye 21 Yaş Altı Milli Takımı formasını da 6 kez giydi.

fıratcan üzüm
 


Fıratcan Üzüm kimdir?

4 Haziran 1999 tarihinde doğan Fıratcan Üzüm futbola Eskişehirspor altyağısında başladı ve bu kulüpte profesyonel oldu. Geçen sezon 12, bu sezon ise 21 kez kırmızı siyahlı formayı giyen genç futbolcu, 4 gol atma başarısı gösterdi.

Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.