Trabzonspor ikinci stoperini de bitiriyor: Ermin Bicakcic

Trabzonspor ikinci stoperini de bitiriyor: Ermin Bicakcic
Trabzonspor uzun süredir uğraş verdiği stoper mevkisi takviyesini kısa sürede sonuçlandırmaya çok yakın. Bordo mavililer Burkina Faso vatandaşı Bakary Kone'nin ardından Hoffenheim forması giyen Ermin Bicakcic'te de sona adım adım ilerliyor.

Üç takviye yapması beklenen stoper bölgesi için dört koldan transfer görüşmeleri gerçekleştiren Trabzonspor'da hem yurt içi hem de yurt dışı girişimleri sıklık kazandı. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun 'Cuma günü transfer açıklayabiliriz' sonrası gözler bugüne çevrildi. Bakary Kone'den sonra iki oyuncuyu daha kadrosuna katmayı planlayan yönetim, Ermin Bicakcic'i bitirmeye çok yakın. Boşnak oyuncunun iki sezon sonra bitmesinden dolayı satın alma opsiyonuyla kiralanacağı öğrenildi. Ayrıca Bicakcic de gelmeye istekli.

Sırada Sadık var
Geçen sezon toplam 13 maçta oynayabilen Bicakcic de fazla forma şansı bulacağı bir takıma gitmek istemesi nedeniyle Trabzonspor'un önerisine sıcak bakıyor. Kone ile birlikte Bicakcic'i de savunmanın göbeğine monte edip 'savaşcı bir hat' oluşturmak isteyen Karadeniz ekibi, yerlide de Malatyasporlu Sadık'tan vazgeçmedi. Sadık'ın transferini takas ile bitirmek isteyen Fırtına, Malatya ile pazarlıklarını sürdürüyor.

Fransa'dan iddia
Fırtına'nın stoper bölgesi için bir başka isim Fransızlar'dan geldi. Fransa'nın önce gelen gazetelerinden L'Equipe, bordo-mavililerinin Rennes'te forma giyen Mozambikli stoper Edson Mexer'i istediğini iddia etti. Haberde, Fransız kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi devam eden oyuncu için bordo-mavililerin devrede olduğu belirtildi.
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.