Trabzonspor kararını verdi: Ivan Marcone yerine o!

Trabzonspor kararını verdi: Ivan Marcone yerine o!
Ivan Marcone için yaptığı girişimlerde hem Boca Juniors ile anlaşamayan hem de Arjantinli futbolcunun ikinci koronavirüs testinden pozitif sonuçla ayrılması bordo mavililere geri adım attırdı. Trabzonspor orta sahaya farklı bir ismi gündeme aldı: Claudio Baeza.

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek adına çalışmalarına devam eden Bordo-Mavililer, Mikel, Ndiaye ve Sosa'nın ayrılığı sonrasında orta alanı yeniden oluşturmak zorunda kalmıştı. Transferde ince eleyip, sık dokuyan ve bu doğrultuda Flavio ile Trondsen'i renklerine bağlayan Karadeniz ekibi ön libero için de çalışmalarını hızlandırdı.  Trabzonspor bu bölge için ilk etapta Arjantin devi Boca Juniors'ın yıldızı Ivan Marcone'yi istiyordu ancak transfer zora girdi.

Hazırlıkları kaçıracaktı
Geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalanan 30 yaşındaki oyuncunun önceki gün yapılan test sonucu da pozitif çıktı. Bu nedenle 14 gün karantinada kalacak olan Tangocu'nun yeni sezon hazırlıklarının büyük bir bölümünü kaçıracak olması sonrasında görüşmelerde geri adım atıldı. Boca'yla da mali konularda anlaşma sağlanamamasının ardından rota Meksika'ya çevrildi.

Yeşil ışık yaktı
Fırtına, Necaxa forması giyen Claudio Baeza için düğmeye bastı. Scout (oyuncu izleme) ekibinin onay verdiği 26 yaşındaki futbolcu için yönetim harekete geçti. Şilili oyuncu için görüşmeler hemen başlarken, temasların devam ettiği kaydedildi. Baeza'nın da daha büyük bir kulüpte forma giymek istemesi nedeniyle transfere yeşil ışık yaktığı söyleniyor.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.